ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 17 Νοεμβρίου 2011

Η κριτική των παικτών

Η κριτική των παικτών

Ο Ολυμπιακός πήρε το δεύτερο ροζ φύλλο αγώνα σε ματς της Ευρωλίγκας, στηριζόμενος για ακόμα μία φορά στον ηγέτη του, Βασίλη Σπανούλη. Άξιοι συμπαραστάτες οι Γλυνιαδάκης, Πρίντεζης, Παπαδόπουλος και Πελεκάνος. Δείτε την κριτική των παικτών του Θρύλου από τον "Κόκκινο Πλανήτη".
Χάινς: Αγωνίστηκε κάτι λιγότερο από δέκα λεπτά. Η αλήθεια είναι ότι δεν μπήκε ποτέ σε ρυθμό, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι ήταν αρνητικός, απλά δεν ήταν ο Κάιλ των προηγούμενων (πλην Καντού) αγώνων. Θα τον χρειαστεί την Κυριακή ο Θρύλος.

Λούκας: Ο Ντούσαν Ίβκοβιτς του έδωσε χρόνο. Ο Αμερικανός για ακόμα μία φορά έδωσε την εντύπωση ότι έχει άναρχο τρόπο παιχνιδιού και δεν έχει καταλάβει πλήρως το ευρωπαϊκό στυλ. Πέτυχε 5 πόντους με κακές επιλογές (0/3 δ., 1/2 τρ, 2/2 β.) ενώ... επιτέλους, έδωσε ασίστ (2). Θέλει ακόμα περισσότερα από αυτό ο "Ντούντα".

Άντιτς: Ο Σκοπιανός ξεκίνησε καλά, σκοράροντας γρήγορα γρήγορα 5 πόντους. Όμως ο "Ντούντα" τον απέσυρε στον πάγκο και άργησε να τον ξαναρίξει στο παρκέ. Έπαιξε κάτι λιγότερο από 10', αλλά πρόλαβε να πάρει 7 σουτ (2/4 δ. 1/3 τρ.) και 4 ριμπάουντ. "Φορτώθηκε" νωρίς με 3 φάουλ και ίσως να είναι αυτή η αιτία που έμεινε τόση ώρα στον πάγκο.

Σπανούλης: Για άλλη μια φορά εντυπωσιακός. Σε κάτι λιγότερο από 30' σκόραρε 26 πόντους με εκπληκτικά ποσοστά (3/3δ. 4/6 τρ., 8/9 β.), είχε 6 ασίστ και 7 κερδισμένα φάουλ. Παραφωνία, και μεγάλη μάλιστα, τα 9 λάθη, αριθμός μεγάλος για την κλάση του, αν και στο μπάσκετ λένε "λάθη δεν κάνουν μόνο όση δεν έχουν την μπάλα"... Στο ΟΑΚΑ θα πρέπει να εμφανιστεί πιο προσεκτικός και το ίδιο αποδοτικός. Κορυφαίος "ερυθρόλευκος" για ακόμα ένα παιχνίδι.

Κέσελ: Έμεινε στο πάγκο για 40', αφού ταλαιπωρείται από ελαφρύ διάστρεμμα.

Πελεκάνος: Την "έψαχνε" αυτήν την εμφάνιση ο "ερυθρόλευκος" φόργουορντ. Ο Πελεκάνος τα πήγε περίφημα στην αντιμετώπιση του ΝΒΑερ Μπατούμ, ενώ στην επίθεση ήταν μια αξιόπιστη λύση πίσω από τα 6,75μ. (3/5). "Κατέβασε" 5 ριμπάουντ και ήταν στους διακριθέντες του Θρύλου.

Παπαδόπουλος: Συγκλονιστικός! Σε 20 λεπτά αγώνα πέτυχε μόλις 6 πόντους μεν (με 3/5 σουτ), αλλά τα 9 ριμπάουντ και οι 7 (!) ασίστ, αριθμός απίστευτος για παίκτη στη θέση "5", συμπληρώνουν μια πολύ καλή εμφάνιση από τον "Λάζο". Τον περιμένει δουλειά την Κυριακή.

Γκετσεβίτσιους: Δεν ήταν στη μέρα του. Με προβλήματα στην άμυνα, άστοχος επιθετικά (0/2 δ., 1/4 τρ. τελείως ελεύθερος) και 3 λάθη, ο Λιθουανός δεν ήταν κακός αφού κέρδισε και 3 άφουλ ενώ ήταν ψύχραιμος από τη γραμμή των βολών (4/4) αλλά μπορεί πολύ καλύτερα.

Γλυνιαδάκης: Ο Κρητικός σέντερ με αυτήν την εμφάνιση έδειξε στον Ντούσαν Ίβκοβιτς ότι μπορεί να προσφέρει και ότι αξίζει να τον εμπιστευτεί και να του δώσει χρόνο συμμετοχής. Σε 12 λεπτά σκόραρε διψήφιο αριθμό πόντων, με άψογα ποσοστά (3/4δ., 4/4 β.) πήρε 3 "σκουπίδια", έκλεψε δυο μπάλες και κέρδισε 4 φάουλ ενώ και στην άμυνα ήταν πολύ καλός. Στους κορυφαίους της αναμέτρησης.

Πρίντεζης: Ο "Πριντ" επέστρεψε στις καλές εμφανίσεις. Το ΣΕΦ είναι σπίτι του και νιώθει πολύ καλύτερα μέσα σε αυτό. Ήταν μεν άστοχος από τα 6,75 μ. αλλά όλα τα άλλα τα έκανε καλά. Έδωσε ενέργεια από τη θέση "4", πήρε ριμπάουντ, κέρδισε φάουλ, σκόραρε πόντους. Πολύ καλός ο Έλληνας φόργουορντ.

Παπανικολάου: Μπήκε πολύ καλά τόσο στην άμυνα πάνω στον αστέρα της γαλλικής ομάδας, Μπατούμ, όσο και στην επίθεση με σωστές επιλογές στα σουτ και στις πάσες του. Ωστόσο πήρε δύο γρήγορα φάουλ και σε συνδυασμό με την καλή εμφάνιση του Πελεκάνου, ο Ντούσαν Ίβκοβιτς προτίμησε να τον κρατήσει στον πάγκο, στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα και να του δώσει ανάσες. Θετικός ο διεθνής "ερυθρόλευκος".

Κατσίβελης: Αγωνίστηκε πολύ λίγο και δεν βρήκε ρυθμό. Σε κάτι λιγότερο από 5' ο νεαρός πόιντ γκαρντ έκανε 2 λάθη, ενώ δεν πήρε καμία πρωτοβουλία στην επίθεση. Πρόλαβε και έκανε ένα κόψιμο.

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου