ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2011

Το πρόγραμμα του Volleyleague Cup

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΕΪ ΑΝΔΡΩΝ
16/11/11

Η διοίκηση του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού, εξέδωσε ανακοίωση με την οποία ενημερώνει για τους αγώνες του Θρύλου στο Volleyleague Cup

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ερασιτέχνη:

«Η Volleyleague ανακοίνωσε σήμερα το πρόγραμμα της πρώτης φάσης της νέας διοργάνωσης LEAGUE Cup, στο πλαίσιο της οποίας ο Ολυμπιακός (χωρίς τους διεθνείς) θα συμμετάσχει στον Α’ Ομιλο που θα φιλοξενηθεί στο Κλειστό Γυμναστήριο Βέλου – Βόχας «Γ. Τριαντάφυλλος».

Οι ερυθρόλευκοι την Παρασκευή (18/11) θα παίξουν στις 17:00 με τον Α.Ο. Κηφισιάς και στις 19:30 ο Παμβοχαϊκός θα αντιμετωπίσει την Ε.Α. Πατρών. Οι δύο νικητές θα διεκδικήσουν το εισιτήριο της πρόκρισης στον φάιναλ 4 της Σύρου στον αγώνα που θα γίνει το Σάββατο (19/11) στις 17:00 και οι ηττημένοι θα παίξουν την ίδια ημέρα στις 14:30.

Το σύστημα διεξαγωγής του LEAGUE CUP 2011
Το LEAGUE CUP 2011 θα διεξαχθεί σε δύο φάσεις. Στην Α' φάση οι 12 ομάδες της Volleyleague χωρίστηκαν σε τρεις ομίλους των τεσσάρων ομάδων. Οι τέσσερις ομάδες κάθε ομίλου θα αγωνιστούν σε δύο ζευγάρια, με τους νικητές να αγωνίζονται στον τελικό και τους ηττημένους για την 3η και 4η θέση κάθε ομίλου.
Στο φάιναλ φορ (25 και 26 Νοεμβρίου στη Σύρο) θα προκριθεί ο νικητής του κάθε ομίλου μαζί με τον Φοίνικα Σύρου (σε περίπτωση που ο Φοίνικας είναι ο νικητής του ομίλου της Λαμίας θα προκριθεί και ο φιναλίστ του ομίλου αυτού)।»

www.olympiacos24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου