ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου 2011

Αντίο στο ’11 με νίκη ρεβάνς (video)

Αντίο στο ’11 με νίκη ρεβάνς (video)

28/12/2011

    ΟΣΦΠ-ΕΑΠ 3-0Ο Ολυμπιακός υποδέχτηκε στο τελευταίο παιχνίδι του 2011 την ΕΑ Πατρών στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής του Volleyleague ΟΠΑΠ και με σοβαρότητα και συγκέντρωση πήρε αυτό που ήθελε, που δεν ήταν άλλο από το καθαρό σκορ (3-0) και την άτυπη ρεβάνς από το περυσινό παιχνίδι με τους Πατρινού, και θα κάνει έτσι μία ήρεμη πρωτοχρονιά.
    Το πρώτο σετ ο Ολυμπιακός δεν ξεκίνησε τόσο καλά αφού βρέθηκε πίσω στο σκορ με δικά του λάθη. Πολύ γρήγορα όμως ισορρόπησε το παιχνίδι και πέρασε μπροστά με έναν πόντο, φτάνοντας με αυτό το προβάδισμα πρώτος και στο πρώτο τεχνικό τάιμ. Στη συνέχεια το παιχνίδι παίχτηκε στον πόντο μέχρι το 13-12, αλλά κάπου εκεί οι γηπεδούχοι πάτησαν γκάζι και πήραν μια διαφορά 4 πόντων παρά το τάιμ άουτ του κ. Χριστόπουλου. Η διαφορά αυτή συνεχίστηκε να ανεβαίνει και μετά το τεχνικό τάιμ άουτ και έφτασε μέχρι τους 7 πόντους παρά το τάιμ άουτ που πήρε η ΕΑΠ. Το σετ είχε κριθεί και ο Ολυμπιακός έκανε το 1-0 με σχετική άνεση και 10 πόντους διαφορά με το ταμπλό να δείχνει 25-15.
    Στο δεύτερο σετ οι Πειραιώτες ξεκίνησαν καλύτερα και πήραν μια διαφορά τριών πόντων στο 5-2 αλλά μετά δέχτηκαν ένα μικρό σερί 3-0 και ισοφαρίστηκαν. Στη συνέχεια το σετ έγινε θρίλερ με τις ομάδες να πηγαίνουν πόντο πόντο και να αλλάζουν το προβάδισμα αρκετές φορές μέχρι το δεύτερο τεχνικό τάιμ άουτ που βρήκε τους Πατρινούς μπροστά με 2 πόντους. Στο τάιμ άουτ ο Καλμαζίδης μίλησε με έντονο ύφος στους παίκτες του και φαίνεται πως τους ξύπνησε γιατί μπήκαν στο τάραφλεξ και με πάθος στο παιχνίδι τους πέρασαν μπροστά με 18-17 κάνοντας τον Χριστόπουλο να πάρει τάιμ άουτ. Αυτό δεν άλλαξε κάτι και ο Ολυμπιακός συνέχισε να παίζει παθιασμένα και να κρατάει το προβάδισμα μέχρι το τέλος του σετ κερδίζοντάς το με 25-22.
    Το τρίτο σετ ξεκίνησε ακριβώς όπως το πρώτο και είχε σχεδόν την ίδια εξέλιξη μέχρι το πρώτο τεχνικό τάιμ άουτ που βρήκε τον Ολυμπιακό μπροστά με ένα πόντο. Στη συνέχεια η Πάτρα έδειχνε να μην πιστεύει ότι μπορεί να γυρίσει το ματς και άρχισε σιγά σιγά να μένει πίσω στο σκορ. Στο δεύτερο τεχνικό τάιμ άουτ ο Ολυμπιακός είχε φτιάξει μια διαφορά 6 πόντων και έμοιαζε να έχει πάρει το παιχνίδι από τα μισά του τρίτου σετ. Η συνέχεια το επιβεβαίωσε αφού ο Ολυμπιακός πήρε τους 9 πόντους που του έλειπαν για να πάρει το τρίτο σετ και το παιχνίδι με καθαρό σκορ, ενώ επέτρεψε στην ΕΑ Πατρών να πάρει μόλις 6. Το τελικό 25-16 λοιπόν έδωσε τους τρεις βαθμούς στους τρεμπλούχους που θα κάνουν ήρεμες διακοπές και χαρούμενη πρωτοχρονιά.
    Τα σετ: 25-15, 25-22, 25-16
    Οι πόντοι:
    Ολυμπιακός (Γ. Καλμαζίδης): Νοβότνι 13, Κοκκινάκης 13, Χιμένες 12, Φιλίποφ 7, Ανδρεάδης 6, Κανέλλος 6, Πετρέας 5, Κουζούνης λ. 53% υποδ./ Σωτηρίου 2, Λιβαθηνός 1, Μάρκου, Ιωάννου.
    Ε.Α. Πατρών (Χριστόπουλος): , Ασπιώτης 10, Γιούρισιτς 8, Τζορτζ Παπαδόπουλος 6, Μαντέκας 4, Παπαδόπουλος 4, Βούγιοβιτς 3, Αχιλλεόπουλος λ. 42% υποδ./ Πατρινός, Πατακιάρας, Μακρυγιάννης.
    Δείτε video με φάσεις του αγώνα


    www.olympiacos24.gr

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου