ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 31 Δεκεμβρίου 2011

Αυτή είναι τιμωρία

Αυτή είναι τιμωρία 

30/12/2011

Η ελβετική ποδοσφαιρική ομοσπονδία λύγισε τελικά μπροστά στην πίεση της FIFA και τιμώρησε τη Σιόν με την εξοντωτική ποινή της αφαίρεσης 36 βαθμών από το πρωτάθλημα! Ο ελβετικός σύλλογος βρίσκεται εδώ και μήνες στα πολιτικά δικαστήρια με τη FIFA και την UEFA καταπατώντας το αυτοδιοίκητο του ποδοσφαίρου.

Όλα ξεκίνησαν με την απόφαση της UEFA να αποκλείσει από τους ομίλους του Europa League τη Σιόν παρόλο που είχε φτάσει εκεί αφήνοντας έξω σε νοκ-άουτ αναμετρήσεις τη Σέλτικ. Η UEFA με την αιτιολογία της χρησιμοποίησης παικτών από πλευράς Σιόν που αποκτήθηκαν παράνομα ενόσω η ομάδα ήταν σε καθεστώς απαγόρευσης μεταγραφών (αποκτήθηκαν τότε έξι παίκτες), απέκλεισε τον Ελβετικό σύλλογο, δίνοντας τη θέση του στη Σέλτικ.

Η ελβετική ομοσπονδία Ποδοσφαίρου προχώρησε -αναγκαστικά- στην εφαρμογή της ντιρεκτίβας από την ΟΥΕΦΑ και τιμώρησε τη Σιόν με αφαίρεση 3 βαθμών για κάθε έναν αγώνα στον οποίο χρησιμοποίησε τους παίκτες που δεν είχε δικαίωμα, γεγονός που οδηγεί σε μία συνολική απώλεια 36 ολόκληρων βαθμών. Ετσι, πλέον η Σιόν βυθίζεται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας στην Α' κατηγορία του ελβετικού πρωταθλήματος με -5 βαθμούς.
 
www.thrylos.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου