ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 31 Δεκεμβρίου 2011

Πρεσβευτής των Βάσκων ο Βαλβέρδε!

Πρεσβευτής των Βάσκων ο Βαλβέρδε! 

31/12/2011


ΒΑΛΒΕΡΔΕ-ΣΑΪΤΝαι αυτός είναι ο τεχνικός του Θρύλου. Ο Ερνέστο Βαλβέρδε, που το περασμένο καλοκαίρι και με την επιμονή του προέδρου Βαγγέλη Μαρινάκη, επέστρεψε στο Λιμάνι. Έχει γίνει ο καλύτερος εκπρόσωπος των Βάσκων, εκτός Ισπανίας και αυτός που έχει τους περισσότερους τίτλους, εκτός χώρας τους.
Για αυτό και το μεγάλο αφιέρωμα του βάσκικου σάιτ «deia.com», όπου αποκαλεί τον Βαλβέρδε πρεσβευτή τους. Με τίτλους όπως «μεγάλε τσινγκούρι» ο αρθρογράφος του δημοσιεύματος κάνει αναφορά στον άνθρωπο αλλά και τεχνικό Ερνέστο.
Τα κυριότερα αποσπάσματα:
«Στην Ελλάδα λένα ότι το πιο ασταθές επάγγελμα είναι να είσαι τεχνικός του Ολυμπιακού. Ωστόσο αυτό δεν επηρεάζει τον Βαλβέρδε που και στην δεύτερη θητεία του με τους ερυθρόλευκους κατέκτησε εκ νέου το πρωτάθλημα και φέτος πηγαίνει για ένα ακόμα. Έγινε ο εθνικός προπονητής που έχει πάρει τους περισσότερους τίτλους εκτός Ισπανίας.
Η αγάπη του κόσμου
«Ο τρόπος που αντιμετωπίζει όλους όσους συνεργάζεται είναι τέτοιος που τους αναγκάζουν να πουν μόνο καλά λόγια γι αυτόν. Είναι φυσιολογικό για τον άνθρωπο Βαλβέρδε και τον χαρακτήρα του».
Οι Γέστε-Ντελ Όρνο!
«Μπορεί να είναι απαιτητικός στην δουλειά του αλλά πάντα το κάνει με καλό τρόπο. Κανείς δεν μπορεί να ξεχάσει ότι οι δυο καλύτεροι ποδοσφαιριστές της Μπιλμπάο, την τελευταία 10ετία, του έδιναν πάντα το χέρι μετά απο δύσκολες καταστάσεις και μεταξύ τους συγκρούσεις. Η ικανότητα του Βαλβέρδε να χειριστεί τέτοιες καταστάσεις και να εξαλείψει τυχόν εγωκεντρισμούς μεγάλων παικτών, είναι μια απο τις μεγαλύτερες αρετές του»
Παίκτης Βαλβέρδε-προπονητής Βαλβέρδε
«Κάποιοι έκαναν την λάθος να μπερδέψουν την ταπεινότητα του Βαλβέρδε, ότι τον εμπόδιζε να έχει φιλοδοξίες ή ότι δεν είχε θάρρος. Ξεπέρασε πολλές δυσκολίες για να καθιερωθεί τόσο σαν παίκτης, όσο και σαν προπονητής».
Τα χόμπι του…
«Το πρώτο μεγάλο χόμπι του Ερνέστο είναι οι φωτογραφίες. Μάλιστα έχει κάνει και μια έκθεση στο παρελθόν. Το άλλο μεγάλο χόμπι και το οποίο λίγοι γνωρίζουν είναι το σκάκι. Έχει συμμετάσχει σε ανοικτό τουρνουά. Μέσα απο αυτό έχει μάθει να εφαρμόζει την υπομονή την σκέψη και την τακτική. Δεξιότητες που χρειάζονται για έναν μεγάλο τεχνικό, όπως είναι αυτός»
Ο Ασπιάθου
«Είναι δύσκολο να γραφτεί άρθρο για τον Βαλβέρδε χωρίς να γίνει αναφορά στον Γιον Ασπιάθου. Είναι αναπόσπαστος συνεργάτης του αλλά και εξαιρετικός του φίλος. Ο Ασπιάθου είναι σχολιστικός, οργανωτής και έχει μεγάλη παρατηρικότητα».
Ο κιθαρίστας Ερνέστο!
«Κάποτε σε ένα δείπνο είχε πιάσει κιθάρα και είχε παίξει κομμάτια του συγκροτήματος AC/DC κάνοντας όλους να εκπλαγούν στην Μπιλμπάο και είναι απο αυτά που συζητιούνται ακόμα…»

www.olympiacos24.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου