ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου 2011

Σε άδεια ο Κοστάνσο

Σε άδεια ο Κοστάνσο

Την προτελευταία προπόνηση για το 2011 έκαναν οι ερυθρόλευκοι στου Ρέντη. Απών ο Κοστάνσο, ο οποίος πήρε άδεια.
Τελειώνει όπως όλα δείχνουν από τον Ολυμπιακό, ο Αργεντινός γκολκίπερ.
Ο πρώην αρχηγός της Βασιλείας, έπειτα από άδεια που εξασφάλισε δεν έδωσε το "παρών" στην σημερινή προπόνηση, δείχνοντας πως και ο ίδιος έχει αντιληφθεί για τα καλά πως αποτελεί ξένο σώμα για την ομάδα.

Οι ερυθρόλευκοι βρίσκονται σε συζητήσεις με το εκπρόσωπο του, σε μία προσπάθεια να λύσουν το συμβόλαιο του. Κάτι τέτοιο μόνο εύκολο δεν είναι από την στιγμή που οι αξιώσεις του, έως τώρα κρίνονται υπερβολικές.

Στα αμιγώς αγωνιστικά νέα, ο Φέισα για ακόμη μία μέρα συνέχισε το πρόγραμμα αποκατάστασης που ακολουθεί.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου:

"Οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας γυμνάστηκαν σήμερα στις 10:30, συνεχίζοντας την προετοιμασία τους για τον αγώνα της Τετάρτης (4/1/12, 19:30) με τον Ατρόμητο, ο οποίος θα διεξαχθεί στο στάδιο «Γ. Καραϊσκάκης» στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος της Super League.

Ο Φέισα συνέχισε το πρόγραμμα αποκατάστασης που ακολουθεί και το οποίο περιλαμβάνει θεραπεία και ασκήσεις στο γυμναστήριο.

Από την προπόνηση απουσίασε με άδεια ο Κοστάνσο.

Οι ερυθρόλευκοι θα συνεχίσουν την προετοιμασία τους αύριο με την προπόνηση που θα γίνει στις 10:30. Την Κυριακή θα έχουν ρεπό και θα επανέλθουν στις προπονήσεις τη Δευτέρα το απόγευμα (18:00)".

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου