ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου 2011

Παίρνει παράταση 

29/12/2011

Παράταση μέχρι τις 31 Ιανουαρίου αναμένεται να δοθεί από το αποψινό ΔΣ στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός μετά την επιστολή των Σαουδάραβων υποψήφιων επενδυτών που αποκάλυψε μέσω του NovaΣΠΟΡ FM 94,6 η Μαίρη Λομβάρδου.

Το μέλος του ΔΣ, που συμμετέχει σε αυτό με υπόδειξη του Ανδρέα Βγενόπουλου, τόνισε πως οι ενδιαφερόμενοι για την αγορά του πλειοψηφικού πακέτου ζήτησαν αυτή την παράταση προκειμένου να μη χαθεί πολύτιμος χρόνος εφόσον περάσει το νομοσχέδιο που θα επιτρέπει σε αλλοδαπούς να αποκτήσουν την ΠΑΕ. Πάντως η κα. Λομβάρδου αναμένεται να αποτελέσει μειοψηφία στο σημερινό ΔΣ της ΠΑΕ, συνεπώς η παράταση αναμένεται να υπερψηφιστεί από τα υπόλοιπα μέλη.

Δεν μπαίνουν λεφτά

Ο Δημήτρης Γόντικας θα ενημερώσει τα μέλη του ΔΣ της ΠΑΕ για τις επιστολές που θα στείλει στους μετόχους ζητώντας να βάλουν χρήματα στην ομάδα προκειμένου να καλύψει τις οφειλές προς τους παίκτες. Ωστόσο πληροφορίες αναφέρουν πως θα βρει κλειστές πόρτες, τουλάχιστον από τους κ.κ. Βαρδινογιάννη, Βγενόπουλο και Πατέρα.

Τα κεφάλια μέσα

Μετά από άδεια οκτώ ημερών, οι παίκτες του Παναθηναϊκού επιστρέφουν σήμερα στις προπονήσεις. Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα περιμένει τους ποδοσφαιριστές του με… άγριες διαθέσεις, αφού την ερχόμενη Τετάρτη υπάρχει το δύσκολο εκτός έδρας ματς με τον Παναιτωλικό. Στην προπόνηση θα είναι όλοι παρόντες, ακόμη και ο Σεμπαστιάν Λέτο που θα εκτίσει την τιμωρία μίας αγωνιστικής στο ματς του Αγρινίου. Αξίζει να σημειωθεί πως προπόνηση έχει οριστεί και για την πρωτοχρονιά από τον Πορτογάλο προπονητή των «πράσινων».

* Ο Σεντρίκ Καντέ έχει κληθεί να ενσωματωθεί στην προετοιμασία της εθνικής Μάλι στις 8 Ιανουαρίου, αλλά καταβάλλεται προσπάθεια να παίξει και στον αγώνα με την Κέρκυρα που διεξάγεται εκείνη την ημέρα, ίσως και στο παιχνίδι Κυπέλλου με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη τρεις μέρες μετά.

www.sport-fm.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου