ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου 2011

Μέλμπεργκ για ακόμα ένα χρόνο

Μέλμπεργκ για ακόμα ένα χρόνο

Αποφασισμένοι να κρατήσουν για ακόμα ένα χρόνο στον Πειραιά τον Όλοφ Μέλμπεργκ είναι οι διοικούντες τον Ολυμπιακό που είναι έτοιμοι να του ανανεώσουν το συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2013.
Τι κι αν οδεύει στα 35 (γεννηθείς 3/9/77) χρόνια; Ο Όλοφ Μέλμπεργκ είναι χωρίς αμφιβολία ο "βράχος" της "ερυθρόλευκης" άμυνας και μαζί με τον Αβραάμ Παπαδόπουλο συνθέτουν ένα από τα καλύτερα αμυντικά δίδυμα της ιστορίας του Ολυμπιακού.
Εκτός όλων αυτών ο επαγγελματισμός του Σουηδού κάνει μεγάλη δουλειά στα αποδυτήρια του Ρέντη, ενώ ο Όλοφ αποτελεί μεγάλο "σχολείο" για τους νεαρούς σέντερ μπακ του Θρύλου, όπως ο Ποτουρίδης και ο Παπάζογλου, που κάθε προπόνηση είναι ένα μάθημα για αυτούς.

Με αυτά τα δεδομένα, δεν ακούγεται παράλογη η πρόθεση της διοίκησης να ξεκινήσει από αυτόν τις ανανεώσεις των συμβολαίων που θέλει να επεκτείνει. Στην πλατεία Αλεξάνδρας προσανατολίζονται να καλέσουν τον μάνατζερ του Μέλμπεργκ και να του προσφέρουν ακόμα ένα χρόνο συμβόλαιο, ώστε να κλείσει και την καριέρα του φορώντας τα "ερυθρόλευκα".

Ο Σουηδός βλέπει με καλό μάτι μια τέτοια προοπτική και φυσικά είναι θετικός στο να μείνει για ακόμα μία χρονιά στην Ελλάδα.

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου