ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου 2011

Διοίκηση και ομάδα στηρίζουν Μέγκιερι

Διοίκηση και ομάδα στηρίζουν Μέγκιερι

Τόσο άνθρωποι της διοίκησης του Ολυμπιακού, όσο και εκείνοι του προπονητικού-τιμ, στηρίζοντας τον Μέγκερι, επισημαίνοντας του: "Μπάλας, μην ακούς για το ποιος γκολκίπερ θα έρθει. Σε πιστεύουμε".
Από την στιγμή που ο Μπάλας Μέγκιερι έγινε βασικός στον Ολυμπιακό, έχει αποκτήσει αυτοπεποίθηση και του έχει ανέβει η ψυχολογία. Δεν θεωρεί δεδομένη την παρουσία του στην βασική ενδεκάδα, αλλά τις τελευταίες μέρες δείχνει προβληματισμένος με το γεγονός πως οι ερυθρόλευκοι ψάχνουν για τερματοφύλακα που θα αντικαταστήσει τον Φράνκο Κοστάνσο.
Στο Ρέντη, λοιπόν, τις τελευταίες μέρες, ο Μπάλας Μέγκιερι έχει αρκετά τετ-α-τετ με ανθρώπους από την ομάδα, οι οποίοι φρόντιζαν να του ανεβάσουν την ψυχολογία και να τον καθησυχάσουν: "Δεν χρειάζεται να ανησυχείς για τίποτα. Πιστεύουμε σε εσένα και σε στηρίζουμε. Το αν θα πάρουμε ακόμη έναν τερματοφύλακα, δεν έχει να κάνει με εσένα. Μην σε απασχολεί αυτό το θέμα και να μην ακούς τίποτα. Να ξέρεις πως ποντάρουμε στις ικανότητες σου και είμαστε ικανοποιημένοι από την δουλειά που κάνεις μέχρι τώρα. Συνέχισε έτσι και μην φοβάσαι τίποτα".

Και με αυτά τα λόγια, με αυτές τις παραινέσεις, ο Μπάλας Μέγκιερι ηρέμησε, καθώς δεν είναι ό,τι καλύτερο για έναν παίκτη το... μία ζέστη, μία κρύο. Ας μην ξεχνάμε πως ο 21χρονος πορτιέρο ξεκίνησε την τρέχουσα σεζόν ως η 3η επιλογή πίσω από τους Κοστάνσο και Δασκαλάκη, αλλά κατέληξε πρώτος και βασικός.

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου