ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου 2011

Και ο Θεός βοηθός 

30/12/2011

Οι μέτοχοι αρνούνται να βάλουν χρήματα για να πορευτεί η ΠΑΕ μέχρι να αλλάξει χέρια, τα διαθέσιμα λεφτά αρκούν για τις ανάγκες της ομάδας μέχρι (το πολύ) το Φεβρουάριο και ο Παναθηναϊκός ψάχνει για ρευστό. Το χθεσινό ΔΣ του συλλόγου αποφάσισε τη σύσταση επιτροπής που θα αναζητήσει χρήματα και θα αποτελείται από τους Κωνσταντίνου, Σωπήλη, Λουμίδη και Τζήμα, αλλά είναι εξαιρετικά αμφίβολο αν θα φέρει αποτέλεσμα.

Πλέον όλες οι ελπίδες για τη βιωσιμότητα της ομάδας, προκειμένου να μην γιγαντωθούν τα προβλήματα που ήδη προκύπτουν από τη μη χρηματοδότηση της ομάδας, στηρίζονται στην υπόθεση των Σαουδαράβων. Οι «πράσινοι» αναμένουν μέσα στον Ιανουάριο την αλλαγή του νόμου, που-σύμφωνα με την πλευρά των υποψηφίων επενδυτών-είναι το μόνο που τους χωρίζει για να πάρουν στα χέρια τους την ομάδα. Πέρα από όσους εξακολουθούν να αμφιβάλουν για τις προθέσεις των ενδιαφερόμενων, υπάρχει και η εύλογη ανησυχία για ενδεχόμενη καθυστέρηση στην ψήφιση του σχετικού νομοσχεδίου.

Στα άκρα με Νίνη

Η ρήξη του Παναθηναϊκού με τον Σωτήρη Νίνη είναι οριστική και ο χρόνος για την αποχώρηση του παίκτη από την ομάδα τον Ιούνιο, όταν και μένει ελεύθερος, μετρά αντίστροφα. Η ΠΑΕ έστειλε εξώδικο στον νεαρό μέσο (δεν το είχε λάβει μέχρι αργά το βράδυ της Πέμπτης) αντιδρώντας έτσι στις επαφές που φέρεται να είχε ο διεθνής άσος με την Πάρμα, πριν αποκτήσει αυτό το δικαίωμα από την 1η Ιανουαρίου του 2012. Ο Νίνης ήταν χθες σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση λόγω της στάσης του Παναθηναϊκού, που με την αποστολή εξώδικου θέλησε να στείλει ένα μήνυμα προς τον ποδοσφαιριστή ο οποίος θα χαθεί χωρίς να μπουν στα ταμεία της ΠΑΕ χρήματα πέρα από τα τροφεία επειδή προέρχεται από τις ακαδημίες και δεν ξεπερνούν τις 50.000 ευρώ.

Στο μεταξύ, ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος συμφώνησε (άλλες πηγές αναφέρουν μάλιστα πως έχει ήδη υπογράψει) την επέκταση του συμβολαίου του ως το 2015, ενώ σε καλό δρόμο είναι και οι επαφές με τον Σιμάο Μάτε Ζούνιορ. Πρόθεση της διοίκησης είναι να ανανεωθεί και η συμφωνία με τον Νίκο Σπυρόπουλο (όχι όμως με περισσότερα από 350.000 ευρώ το χρόνο υπό το υπάρχον ιδιοκτησιακό καθεστώς), ενώ αποχωρούν από την ομάδα άμεσα οι Μελίσσης και Πετρόπουλος, το καλοκαίρι ο Λεοντίου, ενώ αναζητείται φόρμουλα και για τον Σεϊταρίδη.

www.sport-fm.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου