ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 31 Δεκεμβρίου 2011

Προτάθηκαν Σαντίν και Βαρέλα

Προτάθηκαν Σαντίν και Βαρέλα

Οι Σέζαρ Σαντίν και Σιλβέστρε Βαρέλα προτάθηκαν στον Ολυμπιακό. Πρόκειται για περιφερειακούς επιθετικούς και η περίπτωση τους θα εξεταστεί από τον Βαλβέρδε και τους συνεργάτες του.
Δύο νέα ονόματα με επιθετικούς που πιθανόν να ενδιαφέρουν τον Βαλβέρδε, προστέθηκαν στη λίστα του Ολυμπιακού. Πρόκειται για τους Σέζαρ Σαντίν και Σιλβέστρε Βαρέλα που προτάθηκαν από μάνατζερ στους πρωταθλητές Ελλάδας.
Ο πρώτος είναι 30 ετών, Βραζιλιάνος και αγωνίζεται στο δανέζικο πρωτάθλημα με την φανέλα της Κοπεγχάγης. Παίζει σε όλες τι θέσεις πίσω από τον κλασικό επιθετικό και τις τέσσερις τελευταίες σεζόν στη Δανία έχει πετύχει 57 γκολ και 19 ασίστ σε 139 συμμετοχές, γεγονός που τον καθιστά τον κορυφαίο κυνηγό της χώρας. Προτάθηκε στον Ολυμπιακό για κανονική αγορά (λίγο πάνω από 500.000 κοστίζει μια ενδεχόμενη μεταγραφή του αυτή τη στιγμή) και ο ίδιος ο Σαντίν έχει κασέ γύρω στις 400.000 ευρώ ετησίως.

Ο δεύτερος είναι 26 ετών, διεθνής Πορτογάλος και αγωνίζεται στο πορτογαλικό πρωτάθλημα με τη φανέλα τς Πόρτο. Παίζει στα δύο άκρα της επίθεσης και την περσινή χρονιά ήταν βασικό στέλεχος της ομάδας του, ολοκληρώνοντας τη σεζόν με 38 συμμετοχές και 11 γκολ. Φέτος δεν παίρνει πολύ χρόνο στα ματς της Πόρτο και παραχωρείται και ως δανεικός από τους "Δράκους". Είναι ταχύς και ντριμπλέρ, με το "πακέτο" του να φαντάζει πιο δελεαστικό από του Σαντίν αλλά και η περίπτωση απόκτησης του είναι σαφώς πιο δύσκολη οικονομικά.

Οι περιπτώσεις και των δύο ποδοσφαιριστών θα εξεταστούν διεξοδικά από τον Ερνέστο Βαλβέρδε και τους συνεργάτες του, πριν παρθεί οποιαδήποτε απόφαση για κίνηση ή μη απόκτησης ενός από τους δύο.

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου