ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου 2011

Μποναμάς στην ΑΕΚ

Μποναμάς στην ΑΕΚ 

30/12/2011

Εντός της ημέρας ή το αργότερο το πρωί του Σαββάτου θα γίνει το κρίσιμο ραντεβού του Σταύρου Αδαμίδη με τον Έλληνα ενδιαφερόμενο για την αγορά του πλειοψηφικού πακέτου μετοχών της ΠΑΕ ΑΕΚ. Ο πρόεδρος της «Ένωσης» επιστρέφει από το Ντουμπάι, όπου είχε επαφές με τα δύο επενδυτικά funds που εκδήλωσαν ενδιαφέρον, ωστόσο το ελληνικό ενδιαφέρον είναι πιο «ζεστό» από όλα και υπόσχεται λύση εδώ και τώρα.

Πρόθεση του υποψηφίου επενδυτή είναι να βάλει άμεσα 2,5-3 εκατ. ευρώ για να καλυφθούν-από την ερχόμενη εβδομάδα κιόλας-οι οφειλές προς παίκτες, υπαλλήλους και τρίτους, ενώ θα αποκτήσει το πλειοψηφικό πακέτο μέσω της αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου σε έκτακτη γενική συνέλευση που θα οριστεί πιθανότατα μέσα στο Φεβρουάριο. Πάντως πρόθεσή του είναι να ασκεί διοίκηση στην ομάδα και να βάλει χρήματα πολύ νωρίτερα.

Η ταυτότητα του επενδυτή παραμένει μυστική, αλλά αναμένεται να γίνει γνωστή σε όλους πριν βγει το 2011. Δημοσίευμα της «Ώρας των Σπορ» κάνει λόγο για τον εφοπλιστή Βασίλη Ξενιάδη, που έχει την υποστήριξη του Φίλιππου Σφαέλου, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν επιβεβαιώνεται. Σε κάθε περίπτωση, ο Έλληνας υποψήφιος επενδυτής φέρεται να έχει έτοιμο το πλάνο για την επόμενη μέρα της ΑΕΚ.

Πέρα από την εξόφληση των παικτών και την τακτοποίηση όλων των εκκρεμοτήτων που υπάρχουν ώστε να μην προκύψει πρόβλημα στην πρώτη φάση της αδειοδότησης της ομάδας από την UEFA, στόχος είναι αρχικά να ανανεωθεί το συμβόλαιο του Κώστα Μανωλά (είχε συμφωνήσει για διετή επέκταση, αλλά δεν υπέγραψε καθώς προβλεπόταν να εισπράξει μία προκαταβολή), προκειμένου να μη χαθεί σαν ελεύθερος. Στη συνέχεια είναι πιθανό να γίνουν 1-2 μεταγραφές και ήδη λέγεται πως υπάρχει συμφωνία με τον Αντώνη Πετρόπουλο που αποχωρεί από τον Παναθηναϊκό χαρίζοντας κάποια οφειλόμενα ύψους 70.000 ευρώ. Παράλληλα, παλαίμαχοι παίκτες-εφόσον πειστούν για την προοπτική που προσφέρει ο νέος επενδυτής-θα αναλάβουν καίρια πόστα στην ομάδα.

Την ίδια ώρα, οι περιπτώσεις των Αράβων, εκείνη δηλαδή του ενδιαφερόμενου που εκπροσωπείται από το δικηγόρο Γιάννη Βλάχο αλλά και των δύο funds με τα οποία θα είχε επαφές στο Ντουμπάι ο Σταύρος Αδαμίδης, φαίνεται να χάνουν έδαφος.

Αν δεν υπήρχαν και οι τιμωρίες

Μόνο οι τραυματίες Γκούντγιονσεν και Εγγλέζου είναι πλέον στη λίστα του Νίκου Κωστένογλου εν όψει του αγώνα της ερχόμενης Τρίτης με τη Δόξα Δράμας για τη 15η αγωνιστική στο ΟΑΚΑ. Ο 41χρονος τεχνικός δεν υπολογίζει επίσης (πέραν του Γκέντσογλου που έχει θέσει εαυτόν εκτός ομάδας) και τους τιμωρημένους Αραμπατζή, Καράμπελα, Μανωλά και Λυμπερόπουλο.

www.sport-fm.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου