ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου 2011

Ενθουσιασμός για το κλίμα στην ομάδα

Ενθουσιασμός για το κλίμα στην ομάδα

Τα αποδυτήρια του Ολυμπιακού αποπνέουν υγεία και οι σχέσεις των παικτών είναι άριστες. Όλα αυτά μόνο απαρατήρητα δεν περνούν από την διοίκηση την ΠΑΕ, η οποία εκφράζει τον ενθουσιασμό της για την υπάρχουσα κατάσταση. Ποιος είναι ο μεγάλος στόχος των ερυθρολεύκων.
Στα υψηλά κλιμάκια της διοίκησης δεν κρύβουν την ικανοποίηση τους, για το γεγονός ότι οι σχέσεις ανάμεσα σε παίκτες και προπονητή είναι άψογες με αποτέλεσμα το κλίμα στην ομάδα να είναι εξαιρετικό και ιδανικό για νέες μεγάλες επιτυχίες.
Στο πλαίσιο αυτό, εκφράζουν δημόσια την ικανοποίηση τους και τονίζουν πως πρώτο τους μέλημα είναι να μην χαλάσει αυτή η χημεία που έχει δημιουργηθεί ανάμεσα στα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος, στέλνοντας έτσι και ένα μήνυμα, ενόψει της μεταγραφικής ενίσχυσης.

Ποιο είναι αυτό; Ότι οι παίκτες που θα έρθουν θα έχουν τσεκαριστεί και όσον αφορά τον χαρακτήρα τους, καθώς δεν θέλουν με τίποτα στον Πειραιά να έρθει κάποιος ποδοσφαιριστής, ο οποίος θα έχει ενδεχομένως πειθαρχικά προβλήματα, εξαιτίας της συμπεριφοράς του.

Άπό 'κει πέρα, οι ερυθρόλευκοι τονίζουν ότι για την Ελλάδα είναι πλήρεις, δείχνοντας ξεκάθαρα πως η ενίσχυση θα γίνει με γνώμονα την διάκριση στην Ευρώπη και συγκεκριμένα στο Europa League.

Τέλος, σε ό,τι έχει να κάνει με τον υπάρχον ρόστερ, στόχος των διοικούντων την ΠΑΕ είναι να διατηρήσουν για αρκετά χρόνια ακόμα τον βασικό κορμό και παίκτες, όπως οι Φουστέρ, Τζεμπούρ και Μιραλάς, οι οποίοι θεωρούνται κεφάλαιο για την ομάδα.

Παράλληλα, θα κοιτάξουν να τελειώσουν σύντομα και με τις ανανεώσεις των συμβολαίων που εκπνέουν με τον Όλοφ Μέλμπεργκ να είναι ο παίκτης που θα ανοίξει τον... χορό.
www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου