ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 31 Δεκεμβρίου 2011

Εξωτερικό προτιμούν Σουμπίνιο - Χαβίτο

Εξωτερικό προτιμούν Σουμπίνιο - Χαβίτο

Την λύση της παραχώρησης τους σε ομάδα του εξωτερικού φαίνεται να προτιμούν οι Σουμπίνιο και Χαβίτο, ενώ ο ΠΑΣ Γιάννινα μετά τον Ζαραδούκα έχει βάλει στο μάτι και τους δύο μέσους του Ολυμπιακού. Σκέψεις και για τον Διαμαντάκο κάνουν στον "Άγιαξ της Ηπείρου".
Ο Σουμπίνιο επέστρεψε από τον δανεισμό του στον ΟΦΗ και σύντομα αναμένεται να παραχωρηθεί σε κάποιο άλλο σύλλογο με την ίδια μέθοδο. Τον δρόμο του δανεισμού πιθανότατα θα ακολουθήσει και ο Χαβίτο, αν και ακόμη δεν υπάρχει οριστική απόφαση για την περίπτωση του.
Τους δύο ποδοσφαιριστές συνδέουν δύο σημεία. Το πρώτο είναι ότι αμφότεροι δείχνουν να προτιμούν την παραχώρηση τους σε ομάδες του εξωτερικού, κάτι που βρίσκει σύμφωνο τον Ολυμπιακό εφόσον οι σύλλογοι που θα ενδιαφερθούν για τον δανεισμό τους είναι διατεθειμένοι να πληρώσουν το υπόλοιπο του συμβολαίου τους ως το τέλος της σεζόν. Το δεύτερο σημείο που συνδέει τους δύο παίκτες είναι πως η περίπτωση τους εξετάζεται από τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Μετά τον Ζαραδούκα, ο "Άγιαξ της Ηπείρου" έβαλε στο μάτι και τους δύο μέσους των ερυθρολεύκων, οι οποίοι αποτελούν επιθυμία του Άγγελου Αναστασιάδη, με τον έμπειρο Έλληνα τεχνικό να εγγυάται για τον χρόνο συμμετοχής τους.

Στον ΠΑΣ κοιτάζουν και την περίπτωση δανεισμού του Δημήτρη Διαμαντάκου, του επιθετικού της ομάδας Νέων του Ολυμπιακού που πρόσφατα ανανέωσε το συμβόλαιο του με την πειραϊκή ΠΑΕ για άλλα 2.5 χρόνια. Τον παίκτη γνωρίζει πολύ καλά ο υπεύθυνος σκάουτινγκ της ομάδας των Ιωαννίνων, Γιάννης Χριστόπουλος από την θητεία του στα τμήματα υποδομής των Πειραιωτών και έχει την καλύτερη άποψη για τον νεαρό φορ. Οι όποιες εξελίξεις γα αυτές τις υποθέσεις αναμένονται να δρομολογηθούν από τις αρχές της επόμενης εβδομάδας.

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου