ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου 2011

«Ασπιρίνες» για Μπερμπάτοφ

«Ασπιρίνες» για Μπερμπάτοφ

28/12/2011
«Ασπιρίνες» για Μπερμπάτοφ
Και μεταφορικά και κυριολεκτικά! Η Μπάγερ Λεβερκούζεν ενδιαφέρεται για την απόκτηση του επιθετικού της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, θέλοντας να του προσφέρει …ασπιρίνες για τον «πονοκέφαλο» που του δημιουργεί ο μικρός χρόνος συμμετοχής του στους πρωταθλητές Αγγλίας.

Ο ατζέντης του διεθνούς επιθετικού επιβεβαίωσε το ενδιαφέρον της γερμανικής ομάδας για τον πελάτη του, 5 χρόνια μετά την αποχώρησή του από τις «ασπιρίνες».

Ο Μπερμπάτοφ αγωνίζονταν στην Μπάγερ, πριν μετακομίσει στο Λονδίνο για την Τότεναμ και 2 χρόνια αργότερα στο Μάντσεστερ.

«Δεν είναι μόνο φήμες, είναι κάτι περισσότερο. Η Λεβερκούζεν έχει στο μυαλό της την περίπτωση του Ντίμιταρ», τόνισε ο Ιβάν Ντομπρίνοφ στη «Bild», ανοίγοντας το θέμα της μεταγραφής του, ακόμη και κατά τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

Το συμβόλαιο του Βούλγαρου επιθετικού λήγει στο τέλος της σεζόν και ο μάνατζερ του Μπερμπάτοφ δεν θα μπορούσε να μην πετάξει το μπαλάκι στον αγγλικό σύλλογο για το θέμα της ανανέωσής του: «Εμείς θα περιμένουμε μέχρι τις 2 Ιανουαρίου. Μέχρι τότε, η Γιουνάιτεντ έχει την επιλογή της και την προτεραιότητα, αλλά αν δεν καταθέσει πρόταση που να μας ικανοποιεί τότε ο παίκτης θα δει το μέλλον του. Ο Ντίμιταρ δεν έχει ξεχάσει τη Λεβερκούζεν και την έχει μέσα στην καρδιά του. Επίσης, δεν πρέπει να ξεχνάτε ότι έχει πολύ καλές σχέσεις με τη διοίκηση της ομάδας».
www.england365.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου