ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου 2011

"Μιλάει" η κληρωτίδα

"Μιλάει" η κληρωτίδα

Η καρδιά του ευρωπαϊκού μπάσκετ χτυπά στην Βαρκελώνη καθώς ο Ολυμπιακός και άλλες 15 ομάδες θα μπουν στην κληρωτίδα από όπου θα προκύψουν οι 4 όμιλοι του "Τοπ 16" του θεσμού.
Ο Ολυμπιακός κατάφερε να προκριθεί ως δεύτερος του πιο απρόβλεπτου ομίλου της Ευρωλίγκας, εδώ και χρόνια, και μαζί με ακόμα 15 συλλόγους θα μπει στην κληρωτίδα, από την οποία θα βγουν τέσσερις όμιλοι των τεσσάρων ομάδων.
Η κλήρωση πραγματοποιείται την Τετάρτη (28/12), στις 13:45 ώρα Ελλάδας, NS3,), στα γραφεία της Ευρωλίγκας στην Βαρκελώνη της Ισπανίας.

Τα γκρουπ δυναμικότητας έχουν ως εξής:

1ο Γκρουπ: Φενέρμπαχτσε/ Ούλκερ, ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Ρεάλ Μαδρίτης, Μπαρτσελόνα.

2ο Γκρουπ: Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, Μακάμπι Τελ Αβίβ, Σιένα.

3ο Γκρουπ: Καντού, Ουνικάχα Μάλαγα, Αναντολού Εφές, Ούνιξ Καζάν.

4ο Γκρουπ: Μπιλμπάο, Ζαλγκίρις Κάουνας, Εμπόριο Αρμάνι Μιλάνο, Γαλατασαράι.

Στην συγκεκριμένη φάση δεν μπορούν να κληρωθούν ομάδες που ήταν στον ίδιο όμιλο στην πρώτη φάση, όπως επίσης και ομάδες από την ίδια χώρα. Σε περίπτωση, ωστόσο, που αυτό δεν γίνεται να εξαιρεθούν, τότε το πρώτο κριτήριο είναι πιο ισχυρό. Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός δεν μπορούν να κληρωθούν μαζί, αφού συμπεριλαβάνονται στο ίδιο γκρουπ.

Τα εισιτήρια για τους "8" θα κερδίζουν οι δύο πρώτες ομάδες της βαθμολογίας κάθε ομίλου, ενώ οι πρώτοι θα έχουν πλεονέκτημα στην προημιτελική φάση. Η φάση του Τοπ-16 θα ξεκινήσει στις 18 Ιανουαρίου και θα έχει ολοκληρωθεί μέχρι την 1η Μαρτίου.

Τον Ολυμπιακό θα εκπροσωπήσει στην ισπανική πόλη ο Γενικός Διευθυντής της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Χρήστος Σταυρόπουλος.

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου