ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 31 Δεκεμβρίου 2011

Ένα χρόνο στο τιμόνι

Ένα χρόνο στο τιμόνι

Στις 31 Δεκεμβρίου 2011 ο Βαγγέλης Μαρινάκης "κλείνει" επιτυχημένα την πρώτη του χρονιά στην ανάληψη της προεδρίας του Ολυμπιακού, έχοντας πάρει τη σκυτάλη από τον "μεγάλο" Σωκράτη Κόκκαλη.
Αν η αρχή είναι το ήμισυ του παντός, τότε ο Ολυμπιακός πρόκειται να ζήσει τεράστιες στιγμές με τον Βαγγέλη Μαρινάκη στο τιμόνι του.
Ο "ισχυρός" άνδρας της πειραϊκής ΠΑΕ κλείνει το Σάββατο, 31 Δεκεμβρίου 2011, τον πρώτο του χρόνο στην προεδρία (και τυπικά) της ομάδας και σίγουρα τα πεπραγμένα του είναι πλήρως αξιόλογα. Κατακτώντας το πρωτάθλημα στην παρθενική του χρονιά, φέρνοντας παίκτες αξίας το καλοκαίρι και δείχνοντας ένα αξιοπρεπέστατο πρόσωπο στο Champions League, συνεχίσε το ίδιο δυνατά το έργο που άφησε παρακαταθήκη ο μεγάλος Σωκράτης Κόκκαλης κατά την 17ετή παρουσία του στον προεδρικό θώκο του Θρύλου.

Την ώρα που οι υπόλοιποι αναζητούν επενδυτές από τη χώρα του... Αλ Χαμπίμπι, ο μεγαλύτερος σύλλογος της Ελλάδας, ο Ολυμπιακός, είχε την τύχη ένας μεγάλος οικονομικός παράγοντας να διαδεχτεί έναν άλλο μεγάλο οικονομικό παράγοντα με βασική τους ομοιότητα την υπέρμετρη αγάπη τους για τον "δαφνοστεφανωμένο έφηβο". Ο Θρύλος βρίσκεται σε καλά και σταθερά χέρια και το μέλλον μοιάζει λαμπρό.

Η ανακοίνωση της ετήσιας Τακτικής Συνέλευσης, με την οποία έγινε γνωστή η ανάληψη των προεδρικών καθηκόντων από τον Βαγγέλη Μαρινάκη:

"Πραγματοποιήθηκε σήμερα, στα γραφεία του Συλλόγου, η Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση της Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, κατά τη διάρκεια της οποίας εγκρίθηκαν οι οικονομικές καταστάσεις και εξελέγη νέο Διοικητικό Συμβούλιο το οποίο έχει ως εξής:

Πρόεδρος: Ευάγγελος Μαρινάκης

Α' Αντιπρόεδρος: Σωκράτης Κόκκαλης του Σωκράτη

Β' Αντιπρόεδρος: Σωκράτης Κομινάκης

Γ' Αντιπρόεδρος: Γεώργιος Λούβαρης

Δ' Αντιπρόεδρος: Ιωάννης Μώραλης

Δ/νων Σύμβουλος: Ιωάννης Βρέντζος

Μέλη: Σωκράτης Π. Κόκκαλης, Λεωνίδας Θεοδωρακάκης, Σταύρος Νταϊφάς, Κωνσταντίνος Μπαρμπής, Μιχάλης Κουντούρης, Ανδρέας Νασίκας, Νικόλαος Τραυλός, Αντώνιος Ρογκόπουλος και Αναστάσιος Τσούφης".

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης είχε κάνει την εξής δήλωση:

"Πραγματικά είναι μια πολύ σημαντική η σημερινή ημέρα για μένα. Τόσο από τη φίλαθλη μου πλευρά, όσο και από την επίσημη θέση μου, θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στο Σωκράτη Κόκκαλη, για όλα όσα προσέφερε όλα αυτά τα χρόνια στον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ".

Πρόεδρε, να τα εκατοστήσεις και να οδηγήσεις τον Θρύλο εκεί που έχεις και έχουμε ονειρευτεί!

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου