ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου 2011

Το προφίλ της ΤΣΣΚΑ Μόσχας

Το προφίλ της ΤΣΣΚΑ Μόσχας

Τη ρώσικη "αρκούδα", ΤΣΣΚΑ Μόσχας, επιφύλασσε από το πρώτο γκρουπ δυναμικότητας στον Ολυμπιακό η κληρωτίδα του Τοπ-16 της Ευρωλίγκας. Δείτε ποια είναι η αντίπαλος του Ολυμπιακού, η οποία λογίζεται ως το μεγάλο φαβορί του φετινού τροπαίου.
Μετά από μια τραγική περσινή σεζόν, οι διοικούντες την ΤΣΣΚΑ Μόσχας πείσμωσαν, τα έβαλαν κάτω και αποφάσισαν να δημιουργήσουν μια τρομακτική ομάδα, με σκοπό να επιστρέψουν στην κορυφή του ευρωπαϊκού μπάσκετ.
Η ομάδα του "Κόκκινου Στρατού" κάθε άλλο παρά φειδωλή ήταν στο μεταγραφικό παζάρι του καλοκαιριού, αφού αγόραζε ό,τι καλύτερο υπήρχε, ενώ κράτησε τα "δυνατά χαρτιά" της με αποτέλεσμα να φτιάξει ένα ρόστερ που θα ζήλευε κάθε φίλος του μπάσκετ και το οποίο τρομοκρατεί κάθε αντίπαλο.

Ο Χόλντεν αποσύρθηκε και την θέση του πήρε ο αγαπητός σε όλο τον κόσμο του Ολυμπιακού, Μίλος Τεόντοσιτς (10,2π., 5,9ασ.) τον οποίο αγόρασε το καλοκαίρι. Παρέα του στον "άσσο" υπολογίζεται ο Αντόν Πονκρασόφ, που θεωρείται ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του ρωσικού μπάσκετ. Δίπλα του στο "2", ο Τζαμόντ Γκόρντον (7,1π.) και ο Σάμι Μέχια (6,8π.) συμπληρώνουν άψογα το κενό που άφησε ο Λάγκντον.

Νέναντ Κριστιτς (15,6π., 7,1ρ.) και Ντάριους Λαβρίνοβιτς (6,4π., 3,6 ρ.) συνθέτουν, μαζί με τα ψηλά κορμιά των Καούν και Σοκολόβ, μία από τις πιο δυναμικές φροντ λάιν της Ευρώπης. Ο Αλέξει Σβεντ (12π., 4ασ., 50% τρ.) είναι μια κατηγορία μόνος του, αφού το ταλέντο του ξεχειλίζει ενώ ο Βίκτορ Κριάπα (8,8π., 4,1 ρ., 3 ασ.) έχει τη δυνατότητα να πάρει στις πλάτες του την ομάδα, όταν χρειαστεί.

Ο Ραϊμούνας Σισκάουσκας (7,3π.) έχει δώσει δείγματα γραφής τα τόσα χρόνια που αγωνίζεται σε τοπ επίπεδο στα ευρωπαϊκά παρκέ, ενώ όλοι αναμένουν την απόφαση του σούπερ σταρ του ΝΒΑ, Αντρέι Κιριλένκο (13,8π., 9ρ., 3,4ασ., 2,2κλ., 3,2 κ.), μετά τη λήξη του λοκ άουτ, αφού λόγω τραυματισμού δυσκολεύεται να βρει συμβόλαιο στην άλλη άκρη του Ατλαντικού και δεν αποκλείεται να επιστρέψει στην ΤΣΣΚΑ, με την οποία έκανε φοβερές εμφανίσεις στην πρώτη φάση των ομίλων.

Το ρόστερ της αντιπάλου του Ολυμπιακού συμπληρώνουν οι Βορονόβ, Βορονσέβιτς (8,1π) και Κουρμπάνοβ (5,8π.) που σε οποιαδήποτε άλλη ομάδα θα μπορούσαν να υπολογίζονται ως "αστέρια".

Την μπαγκέτα αυτής της υπερομάδας κρατά ο πρώην τεχνικός του Ολυμπιακού και της Εθνικής Ελλάδας, Γιόνας Καζλάουσκας, που επιθυμεί να κατακτήσει ξανά το τρόπαιο της Ευρωλίγκας μετά την επιτυχία του με την Ζαλγκίρις, ενώ βοηθός του είναι ο Γιάννης Σφαιρόπουλος.

Αναλυτικά το ρόστερ της ΤΣΣΚΑ:


 
Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας τελείωσε αήττητη την πρώτη φάση της Ευρωλίγκας, έχοντας 10-0 νίκες στον όμιλο με Παναθηναϊκό, Ζαλγκίρις, Μπάμπεργκ, Μάλαγα, ΚΚ Ζάγκρεμπ.

Τα αποτελέσματα της ΤΣΣΚΑ στην πρώτη φάση:



Τα στατιστικά των παικτών της αντιπάλου του Ολυμπιακού:



Δείτε βίντεο από την νίκη της ΤΣΣΚΑ επί του Παναθηναϊκού:

Best Moments: CSKA Moscow-Panathinaikos από Euroleague_Basketball

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου