ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 31 Δεκεμβρίου 2011

Στο αρχείο οι "κουκουλοφόροι"

Στο αρχείο οι "κουκουλοφόροι"

Γελάει ο κόσμος. Στο αρχείο μπήκε η υπόθεση του "ντου" των κουκουλοφόρων εναντίον του διαιτητή Καλόπουλου στο ματς Πόντιοι Κατερίνης- Skoda Ξάνθη, προφανώς γιατί δεν εμπλέκεται ο Ολυμπιακός, ούτε καν σαν υποψία. Ο "Ερυθρός Κατάσκοπος" του RedPlanet.gr έχει το θέμα.
Πριν από μερικές ημέρες το ποδοσφαιρικό κοινό της Ελλάδας έγινε μάρτυρας μια πρωτοφανούς κίνησης, όταν στο ματς Πόντιοι Κατερίνης- Skoda Ξάνθη, 30 περίπου "άγνωστοι" μπήκαν στο γήπεδο και επιχείρησαν, ανεπιτυχώς ευτυχώς, να χτυπήσουν τον διαιτητή της αναμέτρησης, Δημήτρη Καλόπουλο, προκαλώντας την ολιγόλεπτη διακοπή του ματς.
Η κίνηση αυτή θεωρήθηκε ως γενόμενη από οπαδούς του Παναθηναϊκού, χωρίς ωστόσο αυτό να αποδεικνύεται από κανένα.

Ας κάνουμε, όμως, μια εικασία και αντί του Παναθηναϊκού, να υπήρχε υποψία ότι οι χούλιγκαν ήταν οπαδοί του Ολυμπιακού. Τι θα γινόταν; Θα ασχολούνταν κανείς με τις γιορτινές ημέρες ή θα στήνονταν τηλεδικαστήρια με τους "αντικειμενικούς δικαστές" να επιζητούν συλλήψεις και τιμωρία του Ολυμπιακού και του προέδρου του;

Αντί αυτού, υπήρξε μια σιγήν ιχθύος από όλα τα ΜΜΕ με κερασάκι στην τούρτα το να μπει η υπόθεση στο αρχείο. Η υπόθεση δεν εξετάστηκε στην ουσία της διότι τα μέλη της Πειθαρχικής Επιτροπής έκριναν ότι δεν έγιναν τα προβλεπόμενα από τους κανονισμούς, ώστε να φτάσει η υπόθεση στα χέρια τους. Το σκεπτικό είναι ότι δεν προβλέπονται κυρώσεις όταν οπαδοί τρίτης ομάδας δημιουργούν επεισόδια σε άλλο γήπεδο από αυτό που η ομάδα τους αγωνίζεται.

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου