ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου 2011

Θετικός για Τσέλσι ο Χουλκ

Θετικός για Τσέλσι ο Χουλκ

28/12/2011
Θετικός για Τσέλσι ο Χουλκ
Η μεταγραφολογία για τον Χουλκ και την επιθυμία της Τσέλσι να τον αποκτήσει δεν σκοντάφτει ούτε στην πλευρά του Αντρέ Βίλας Μπόας, ούτε σε αυτή του παίκτη αλλά στην εξωπραγματική του ρήτρα. Κατά τα άλλα τα συναισθήματα είναι αμοιβαία.

Ο 25χρονος άσος που πέρυσι υπό τις οδηγίες του Πορτογάλου τεχνικού είχε 36 γκολ σε 53 συμμετοχές στη σεζόν, έχει ρήτρα στο συμβόλαιό του 100 εκ ευρώ και αν η διοίκηση των «δράκων» δεν ρίξει τις απαιτήσεις της, τότε δύσκολα θα πραγματοποιηθεί η μεταγραφή του.

«Σε κάθε μεταγραφική περίοδο υπάρχουν πολλές φήμες και συζητήσεις. Ο Αντρέ Βίλας Μπόας τον ξέρει πολύ καλά και έχουν πολύ καλή σχέση. Ο Χουλκ τον συμπαθεί πολύ και θα ήθελε φυσικά να ξανασυνεργαστεί μαζί του στην Τσέλσι ή σε όποια άλλη ομάδα γιατί του αρέσει ο τρόπος που προπονεί. Στο ποδόσφαιρο όλα γίνονται αλλά η ρήτρα του είναι πολύ δύσκολο να σπάσει. Και να μην σπάσει όμως ποτέ ο παίκτης είναι ευτυχισμένος στην Πόρτο και έχει εξαιρετική σχέση με το σύλλογο», τόνισε χαρακτηριστικά ο ατζέντης του Χουλκ.
www.sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου