ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2011

Διαψεύδει ο Κύρκος τα περί φραστικής επίθεσης στην Τρίπολη!

Διαψεύδει ο Κύρκος τα περί φραστικής επίθεσης στην Τρίπολη!

18/12/2011 
κυρκοσ
Στις σημερινές εφημερίδες υπάρχει εκτενής αναφορά και διάψευση από την πλευρά Κύρκου για τα χθεσινά δημοσιεύματα που τον ήθελαν να έχει δεχθεί φραστική επίθεση στην Τρίπολη!
Ο διαιτητής της ΕΠΣ Ηπείρου διέψευσε κατηγορηματικά τα χθεσινά ρεπορτάζ που τον ήθελαν να δέχεται φραστική επίθεση στα αποδυτήρια του γηπέδου της Τρίπολης, κατά τον αγώνα του τοπικού Αστέρα με τον Ολυμπιακό!
Παράλληλα, η ΚΕΔ διεξήγαγε έρευνα επί του θέματος, έχοντα μάλιστα ενδιαφέροντα αποτελέσματα. Πρώτον, δεν προέκυψε ποτέ καμία καταγγελία Κύρκου για ένα τέτοιο περιστατικό, αλλά ούτε και στοιχεία για μεταγενέστερες απειλές που φέρεται ότι δέχθηκε ο Κύρκος μετά από τον αγώνα,και συγκεκριμένα όταν είχε επιστρέψει στα Ιωάννινα. Η ΚΕΔ μάλιστα έφτασε μέχρι την Ασφάλεια Ιωαννίνων, όπου και έλαβε αρνητική απάντηση επί του θέματος.
Ψευδείς είναι επίσης και οι διαρροές που θέλουν τους διαιτητές να ετοιμάζονται να βγάλουν ανακοίνωση διαμαρτυρίας, αφού το περιστατικό που θέλουν να θίξουν αποδεικνύεται περίτρανα ότι δε συνέβη ποτέ! Αλλά δυστυχώς, και πάλι τα γνωστά μπλοκ δημιούργησαν τη γνωστή τους “φούσκα”…

www.olympiacos24.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου