ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Κυριακή 13 Μαΐου 2012

SUPER LEAGUE PLAY OFF-PREVIEW

 SUPER LEAGUE PLAY OFF-PREVIEW

13/5/2012

 
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ-ΑΕΚ
Ελπίζει στην πρωτιάΤη νίκη με την οποία – υπό προϋποθέσεις – μπορεί να τη φέρει στην πρώτη θέση του ειδικού πίνακα των πλέι οφ θα ψάξει η ΑΕΚ στην έδρα του Ατρομήτου (17:00, Novasports 2)

Οι «κιτρινόμαυροι» καλούνται να πάρουν τους τρεις βαθμούς απέναντι στους Περιστεριώτες, ενώ αργότερα ελπίζουν ο ΠΑΟΚ να μην καταφέρει να κερδίσει τον Παναθηναϊκό μέσα στο ΟΑΚΑ.

Το σημερινό παιχνίδι της Ένωσης με τους «κυανόλευκους» είναι ιδιαίτερα κρίσιμο, αφού μπορεί από σήμερα να μπει σε θέση ισχύος και να κάνει όνειρα για έξοδο στο Champions League της επόμενης περιόδου.

Οι παίκτες του Νίκου Κωστένογλου καλούνται στο σημερινό ματς να παρουσιάσουν την εικόνα που είχαν στα δύο παιχνίδια που έχουν προηγηθεί, διατηρώντας τις ελπίδες τους για το «εισιτήριο» που οδηγεί στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.

Ο 42χρονος τεχνικός θα τοποθετήσει κάτω από τα δοκάρια τον Κωνσταντόπουλο, ο οποίος μπροστά του θα έχει – από δεξιά προς αριστερά – τους Γεωργέα, Μανωλά, Μπουγαΐδη και Καράμπελα. Την τριπλέτα στα χαφ θα αποτελέσουν οι Καφές, Μάκος και Βάργκας (ή Χοσέ Κάρλος), έχοντας στα πλάγια τον Κλωναρίδη και τον Λεονάρντο. Στην κορυφή της επίθεσης θα αγωνιστεί ο Λυμπερόπουλος.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Αραμπατζής, Μοσχονάς, Χέλγκασον, Γκερέιρο, Μπέλεκ, Τσίτας, Ρίκκα, Αργυρίου, Λαγός, Γκούντγιονσεν και Φούντας. Η 18αδα, όμως, α ανακοινωθεί λίγο πριν από την έναρξη της αναμέτρησης. Εκτός έμειναν οι τραυματίες Κοντοές, Σιαλμάς, Εγγλέζου και Δέλλας.

Η παράδοση της ΑΕΚ στο Περιστέρι

Στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος ο Ατρόμητος είχε επικρατήσει με σκορ 1-0 της ΑΕΚ με γκολ του Σφακιανάκη, κάτι που είχε να συμβεί στο πλαίσιο της Α' Εθνικής από το 1973! Δύο νίκες επί συνόλου 10 αναμετρήσεων έχουν οι Περιστεριώτες στο γήπεδό τους, έναντι τριών της «Ενωσης» και πέντε ματς έχουν λήξει ισόπαλα.

ΠΑΟ-ΠΑΟΚ

Καν’ το όπως τον Μάρτιο…Με οδηγό τον αγώνα για την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος ο ΠΑΟΚ ψάχνει τη νίκη που θα τον φέρει πιο κοντά στην έξοδο στο Champions League της επόμενης σεζόν.

Οι Θεσσαλονικείς αντιμετωπίζουν τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ και θέλουν τους τρεις βαθμούς για να παραμείνουν πρώτοι στην ειδική βαθμολογία των πλέι οφ (19:15, Novasports 2).

Η ομάδα του Λάζλο Μπόλονι δείχνει να έχει βρει ρυθμό, αφού έχει κάνει το λιγότερο ροτέισον σε σχέση με τις άλλες που συμμετέχουν σε αυτή τη διαδικασία. Ο Ρουμάνος τεχνικός τείνει να μοιάσει του Φερνάντο Σάντος, αφού οι παίκτες του είναι δεμένοι στην άμυνα και ας κερδίζουν με ένα γκολ τους αγώνες.

Ο 59χρονος προπονητής θα τοποθετήσει κάτω από τα δοκάρια τον Χαλκιά, ο οποίος μπροστά του θα έχει – από δεξιά προς αριστερά – τους Έτο, Τσιρίλο, Μαλεζά και Σταφυλίδη. Στο κέντρο της άμυνας θα είναι ο Γκαρσία με τον Λαζάρ, έχοντας στα πλάγια τον Γεωργιάδη και τον Σαλπιγγίδη. Ελεύθερο ρόλο θα έχει ο Ίβιτς, ενώ στην κορυφή της επίθεσης θα αγωνιστεί ο Αθανασιάδης.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Αποστολόπουλος, Γιάννου, Μπαλάφας, Παπάζογλου, Φωτάκης, Λίνο, Κρέσιτς, Νιμανί και Ρομπέρ.

  Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Ζήσης Βρύζας βρίσκεται στην Καβάλα και θα φτάσει στην Αθήνα αεροπορικώς. Αντίθετα, οι Παντελής Κωνσταντινίδης και Στέφανος Σαράτσης βρίσκονται στην πρωτεύουσα από χθες το πρωί, αφού έδωσαν το «παρών» και στον αγώνα της ομάδας Νέων του ΠΑΟΚ.

Η παράδοση του ΠΑΟΚ στην έδρα του Παναθηναϊκού

Ο ΠΑΟΚ νίκησε με 2-0 τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ στις 4 Μαρτίου και αυτή ήταν μόλις η 5η εκτός έδρας επιτυχία του επί του «τριφυλλιού». Οι «πράσινοι», οι οποίοι πριν από αυτή τη φετινή ήττα είχαν 11 σερί νίκες επί του «Δικεφάλου», έχουν 37 νίκες και 13 νίκες στα υπόλοιπα ματς.

ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου