ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Δευτέρα 16 Ιουλίου 2012

Κοβάτσεβιτς: "Ελπίζω ο Φέισα να είναι τυχερός"

Κοβάτσεβιτς: "Ελπίζω ο Φέισα να είναι τυχερός"

Ο Ντάρκο Κοβάτσεβιτς ευχήθηκε ο Λιούμπο Φέισα να μην αντιμετωπίσει άλλο πρόβλημα τραυματισμού γιατί είναι τεράστιος παίκτης.
Ο Ντάρκο Κοβάτσεβιτς είδε παρέα με τον Βαλερί Καρπίν το πρώτο φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας του Ολυμπιακού επί αυστριακού εδάφους κόντρα στην Σπαρτάκ Μόσχας. Μετά το τέλος του αγώνα, που έληξε ισόπαλος 1-1, ο τεχνικός σύμβουλος της διοίκησης και επικεφαλής του τμήματος σκάουτινγκ των Πρωταθλητών Ελλάδας μίλησε για τις εντυπώσεις του, αλλά και τον Λιούμπομιρ Φέισα.

"Είναι ένας αγώνας προετοιμασίας, παίξαμε κόντρα σε μία ομάδα που την επόμενη εβδομάδα παίζει Πρωτάθλημα", είπε αρχικά ο 39άχρονος Σέρβος, συμπληρώνοντας:

"Πρέπει να είμαστε ευχαριστημένοι και θεωρώ ότι για πρώτο ματς είναι αρκετά καλό. Υπάρχουν αρκετοί νέοι παίκτες, οι οποίοι πρέπει να μάθουν ο ένας τον άλλον, να μάθουν την δουλειά του προπονητή και σιγά-σιγά πιστεύω ότι θα δέσουμε και θα κάνουμε καλή δουλειά".

Ο Ντάρκο αναφέρθηκε και στον μεγάλο άτυχο της περυσινής σεζόν, Λιούμπομιρ Φέισα, ο οποίος είναι πλέον έτοιμος για μία νέα αρχή στην καριέρα του. Ο Λιούμπο πατάει πια γερά στα πόδια του, ο Λεονάρντο Ζαρντίμ τον εμπιστεύεται απόλυτα και ο Σέρβος κεντρικός μέσος διψάει για ποδόσφαιρο.

"Ελπίζω ο Φέισα να είναι τυχερός, να μην τραυματιστεί και μιλάμε για έναν μεγάλο παίκτη. Περιμένουμε να κάνει μία καλή σεζόν, τόσο για τον ίδιο, όσο και για την ομάδα", τόνισε χαρακτηριστικά ο Κοβάτσεβιτς για τον συμπατριώτη του.

Δείτε σε βίντεο τις δηλώσεις του Ντάρκο Κοβάτσεβιτς...


Δηλώσεις Ντάρκο Κοβάτσεβιτς μετά το φιλικό... από redplanetgr
www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου