ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Δευτέρα 16 Ιουλίου 2012

Δηλωσεις Ιωαννίδη,Πιλάβιου,Μποροβήλου

Δηλωσεις Ιωαννίδη,Πιλάβιου,Μποροβήλου

15/7/2012

Ιωαννίδης: «Τεράστια επιτυχία μόνο η συμμετοχή»! 

Ιωαννίδης: «Τεράστια επιτυχία μόνο η συμμετοχή»!
Απόλυτα ικανοποιημένος από την πορεία της εθνικής ομάδας Νέων στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα U-19 εμφανίστηκε σε δηλώσεις του ο Γιάννης Ιωαννίδης.

Ο υφυπουργός Αθλητισμού επεσήμανε ότι μόνο η συμμετοχή στον τελικό αποτέλεσε τεράστια επιτυχία εκφράζοντας τα θερμά του συγχαρητήρια.

«Η συμμετοχή της Εθνικής μας ομάδας Νέων U-19 στον τελικό του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος αποτελεί τεράστια επιτυχία για το ελληνικό ποδόσφαιρο και τον ελληνικό αθλητισμό γενικότερα. Οι νεαροί Έλληνες διεθνείς έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό και στον αποψινό τελικό κόντρα σε έναν πολύ ισχυρό αντίπαλο, όπως είναι η Εθνική ομάδα της Ισπανίας. Θα ήθελα να εκφράσω τα συγχαρητήριά μου στους διεθνείς μας και τους προπονητές τους, για την πραγματικά εξαιρετική τους πορεία σε αυτή τη διοργάνωση και να ευχηθώ ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες στο μέλλον», τόνισε ο Ιωαννίδης.

Πιλάβιος: «Για εμάς είστε νικητές

Πιλάβιος: «Για εμάς είστε νικητές» 
Μπορεί η Εθνική Νέων να μην τα κατάφερε στον τελικό του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος κόντρα στην Ισπανία, ωστόσο όπως δήλωσε ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Σοφοκλής Πιλάβιος, η Ελλάδα παραμένει περήφανη για τα παιδιά της.

Ο κ. Πιλάβιος που παρευρέθηκε στο Ταλίν της Εσθονίας και παρακολούθησε την προσπάθεια των «μικρών» του Κώστα Τσάνα εμφανίστηκε υπερήφανος για ότι κατάφεραν τα παιδιά αυτές τις 13 ημέρες, τονίζοντας ότι το μέλλον τους ανήκει.

«Όλη η Ελλάδα είναι υπερήφανη για τα παδιά της. Η θαυμάσια πορεία τους και η συμμετοχή στον τελικό του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Νέων 2012 ήταν απόρροια της πίστης όλων στην ΕΠΟ για τις ικανότητές τους. Για εμάς είναι νικητές και το μέλλον τους ανήκει», ήταν τα λόγια του πρόεδρου της ΕΠΟ μετά το τέλος της αναμέτρησης του τελικού κόντρα στην Ισπανία.

Μποροβήλος: «Μήνυμα ελπίδας σε όλους»

Μποροβήλος: «Μήνυμα ελπίδας σε όλους»
Τα θερμά του συγχαρητήρια για την πορεία μέχρι και τον τελικό του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήμαυτος U-19 έστειλε ο Γιώργος Μποροβήλος. Ο αναπληρωτής πρόεδρος της Σούπερ Λίγκας στη γραπτή του δήλωση αναφέρει ότι οι διεθνείς έδωσαν ένα μήνυμα ελπίδας σε όλους τους Έλληνες.

Αναλυτικά η δήλωση…

«Θερμά συγχαρητήρια στα παιδιά της Εθνικής Ομάδας Νέων, το τεχνικό επιτελείο και όλους όσοι αγκάλιασαν την ομάδα, για τον αγώνα που έδωσαν στα πλαίσια του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Νέων Κάτω των 19 Ετών. Ας μην ξεχνάμε ότι τα παιδιά αυτά μεγάλωσαν και έμαθαν ποδόσφαιρο στα τμήματα υποδομής των ομάδων της Super League. Σε μια περίοδο κρίσης, οι ποδοσφαιριστές της Εθνικής Ομάδας μας κάτω των 19 Ετών, έδωσαν ένα μήνυμα ελπίδας σε όλους τους Έλληνες».

ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου