ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Δευτέρα 16 Ιουλίου 2012

We Love...to sleep!

We Love...to sleep! 

16/7/2012

Απλά We Love... to SLEEP
Το γέλιο ξεκίνησε. Και θα είναι άφθονο. Θα κρατήσει όλη την σεζόν και πραγματικά το χρειαζόμαστε σε αυτές τις δύσκολες εποχές. Με τον Πίου, τον Μίιου τον Τσίου και τα άλλα παιδιά βρίσκονται οι απέναντι στην Αυστρία, για το βασικό κομμάτι της προετοιμασίας τους. Κοντά τους βρέθηκε και ο... "Παναθηναϊκής Συμμαχίας". Αυτό τον άνθρωπο WE LOVE... να τον βλέπουμε. Ξεκίνησε με την δημοσκόπηση-κόλαφο που έβγαλε τους φιλάθλους των απέναντι ότι μπορούν να... γεμίσουν όχι μόνο ένα, αλλά δυο ταξί.
Μετά τους ζήτησε τον οβολόν τους. Ναι γίνεται όλοι μέλη. Και φυσικά παρουσιάστηκαν όσοι ακριβώς είναι. Κάπου 2.300 έγιναν μέλη και το κοντέρ κάηκε. Έπιασαν ταβάνι μαζεύοντας 300 χιλιάδες ευρώ (πραγματικά χρήματα), έτσι για να βγει η προετοιμασία των απέναντι στην Αυστρία. Σε αυτή έκανε ένα πέρασμα και ο WE LOVE... για να τους μιλήσει.
Και φυσικά οι παίκτες τον άκουσαν ή καλύτερα... κοιμήθηκαν. Κοιτάξτε τον Πίου-Σισοσκό, στην φωτογραφία πάνω, στην πρώτη γραμμή έτοιμος να πάρει έναν υπνάκο. Όσο για τον Σπυρόπουλο, που βρίσκεται αριστερά και τον ΜπουμΖόνγκ πίσω του, μάλλον κοιμήθηκαν. Για να μην πούμε γι αυτούς που βρίσκονται στην τελευταία σειρά, πάντα αριστερά στην φωτογραφία.
Άντε παλικάρια μου, δώστε τα όλα, για την 2η θέση, η μάχη θα είναι μεγάλη και προσοχή τα μάτια σας 14, μην τα έχετε κλειστά!


www.olympiacos24.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου