ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου 2012

«Τώρα ανυπομονούμε για τη Σάλκε»

«Τώρα ανυπομονούμε για τη Σάλκε» 

15/9/2012 ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΟ BLOG TOY ALEX WEB RADIO/TV ΚΑΙ ΤΗΝ ΡΑΔΙΟ-ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΣΕΝΤΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΤΙΣ 19.30 ΜΜ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ BLOG TOY ALEX WEB RADIO/TV ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΟ ΥΠΟΣΕΛΙΔΟ SPORT TV LIVE LINKS ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΛΙΝΚ



Ο Ρόι Κάρολ μίλησε στην κάμερα του συνδρομητικού καναλιού για τη νίκη του Θρύλου επί του ΠΑΣ, τη φάση του γκολ που δέχτηκε, αλλά και την καλή ψυχολογία ενόψει Σάλκε.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του πορτιέρο του Ολυμπιακού:
Για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε η ομάδα του στο τέλος του αγώνα:
«Σίγουρα μπορούμε να πούμε ότι τα τελευταία 15 λεπτά του αγώνα ήταν δύσκολα. Καταφέραμε να σκοράρουμε πρώτοι και να προηγηθούμε και με 2-0, οι αντίπαλοί μας μείωσαν άμεσα σε 2-1 και ανέβηκαν ψυχολογικά, κάτι που φάνηκε προς το τέλος τους αγώνα».
Η άποψή του για τον αν ο Ολυμπιακός είχε τον έλεγχο του ματς:
«Δεν είχαν πολλές ευκαιρίες οι αντίπαλοί μας σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, ειδικά στο πρώτο μέρος. Αντιθέτως εμείς είχαμε περισσότερες ευκαιρίες, έχουμε καλούς παίκτες και καταφέρναμε να κρατάμε την κατοχή της μπάλας, και να δημιουργούμε τις προϋποθέσεις για να σκοράρουμε».
Για τη φάση του γκολ του ΠΑΣ:
«Ίσως θα πρέπει να βελτιωθώ στα ελληνικά μου γιατί υπήρξε μια ασυνεννοησία με τον συμπαίκτη μου που του είπα να διώξει αλλά δεν το έκανε και γύρισε τη μπάλα προς τα πίσω. Βέβαια επαγγελματίες ποδοσφαιριστές είμαστε, κάθε φορά παιχνίδι με το παιχνίδι μαθαίνουμε και ας γίνονται λάθη. Πρέπει να βελτιωνόμαστε και να γινόμαστε συνέχεια καλύτεροι».
Για το αν βοηθάει το 3 στα 3 την ψυχολογία για τη Σάλκε:
«Είναι ωραία να έχεις τρεις συνεχόμενες νίκες, ξέραμε ότι και το σημερινό παιχνίδι όπως και αυτό της Τρίτης θα είναι δύσκολο, επικεντρωθήκαμε σε αυτό το ματς γιατί θέλαμε οπωσδήποτε να το κερδίσουμε. Το καταφέραμε και φύγαμε με τους τρεις βαθμούς της νίκης και αυτό είναι πολύ σημαντικό για εμάς, και τώρα ανυπομονούμε για τον αγώνα της Τρίτης με τη Σάλκε». 
www.olympiacos24.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου