ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Δευτέρα 8 Οκτωβρίου 2012

Προβληματίστηκαν οι παίκτες από τις αποδοκιμασίες

Προβληματίστηκαν οι παίκτες από τις αποδοκιμασίες

Οι παίκτες του Ολυμπιακού όταν άκουσαν τις αποδοκιμασίες των οπαδών τους στο γήπεδο, λόγω της κακής τους απόδοσης, προβληματίστηκαν και στα αποδυτήρια ήταν το κύριο θέμα συζήτησης τους.
Μπορεί ο Ολυμπιακός να συνεχίζει μόνο με νίκες στο ελληνικό πρωτάθλημα και να μετράει το "έξι στα έξι" στην Super League, αλλά το απαιτητικό φίλαθλο κοινό των ερυθρολεύκων θέλει θέαμα και να βλέπει την ομάδα του να παίζει ωραίο ποδόσφαιρο. Στοιχεία τα οποία δεν είδε στην αναμέτρηση κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης, με αποτέλεσμα οι οπαδοί των Πειραιωτών να αποδοκιμάσουν έντονα τους παίκτες του Λεονάρντο Ζαρντίμ με το σφύριγμα της λήξης, παρά το γεγονός πως οι Νταμπλούχοι Ελλάδας είχαν κερδίσει το ματς (1-0).

Οι παίκτες του Ολυμπιακού με το που ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση κοιτούσαν απορημένοι τις εξέδρες του "Γεώργιος Καραϊσκάκης", ακούγοντας τις έντονες αποδοκιμασίες των φιλάθλων τους. Όλοι τους προβληματίστηκαν με το γεγονός αυτό και κατάλαβαν πως ο κόσμος αντιδράσει λόγω ότι παρακολούθησε την ομάδα να μην εντυπωσιάζει με την αγωνιστική της εικόνα. Η κακή απόδοση των Πειραιωτών, λοιπόν, απογοήτευσε τους περίπου 17.000 οπαδούς των ερυθρολεύκων, οι οποίοι απάντησαν με γιούχα.

Οι αποδοκιμασίες των οπαδών προς τους ποδοσφαιριστές στεναχώρησε τους πρωταγωνιστές και στα αποδυτήρια των Νταμπλούχων το γεγονός αυτό ήταν κύριο θέμα συζήτησης. Οι παίκτες σχολίαζαν πως ήταν κουρασμένοι από τα ταξίδια και το παιχνίδι με την Άρσεναλ, με αποτέλεσμα να μην είναι σε θέση να αποδώσουν τα αναμενόμενα.

Δήλωναν πως καταλαβαίνουν την απογοήτευση του κόσμου που θέλει να βλέπει τον Ολυμπιακό να παίζει καλύτερο ποδόσφαιρο, επεσήμαναν πως θα φροντίσουν να βελτιωθούν στη συνέχεια, αλλά τόνισαν πως σημασία έχει η ομάδα να κερδίζει και να παίρνει τους τρεις βαθμούς ώστε να φτάσει στην κατάκτηση του πρωταθλήματος.

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου