ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Δευτέρα 19 Νοεμβρίου 2012

Δίχως Παπάζογλου και Φετφατζίδη στη Γερμανία

Δίχως Παπάζογλου και Φετφατζίδη στη Γερμανία

Ο Λεονάρντο Ζαρντίμ μετά το τέλος της πρωινής προπόνησης την Δευτέρα (19/11) στο Αθλητικό Κέντρο Ρέντη, ανακοίνωσε την αποστολή των ερυθρολεύκων για την αναμέτρηση με τη Σάλκε αφήνοντας εκτός τους Παπάζογλου και Φετφατζίδη. Με 19 παίκτες στη Γερμανία ο Ολυμπιακός.
Με την προπόνηση της Δευτέρας (19/11) στο Αθλητικό Κέντρο Ρέντη, ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του επί ελληνικού εδάφους ενόψει της αναμέτρησης με την Σάλκε την Τετάρτη (21/11, 21:45) στο "Veltins Arena" για την 5η αγωνιστική των ομίλων του Champions League.
Οι ερυθρόλευκοι έδωσαν προσοχή κυρίως στην τακτική παίζοντας δίτερμα στο μεγαλύτερο κομμάτι της προπόνησης.

Ο Λεονάρντο Ζαρντίμ εξηγούσε διαρκώς στους παίκτες του πως πρέπει να κινούνται και η αλήθεια είναι πως "ανακάτεψε" αρκετές φορές τις ομάδες στο "οικογενειακό διπλό" θέλοντας να δοκιμάσει διάφορα σχήματα.

Στο τέλος του προγράμματος όσοι επιθυμούσαν έμειναν για εκτελέσεις φάουλ, κόρνερ και γενικά στημένων φάσεων.

Μετά από πολύ καιρό το ιατρικό δελτίο ήταν "λευκό", με τον Αβραάμ Παπαδόπουλο να ακολουθεί το δικό του πρόγραμμα αποκατάστασης που πλέον περιλαμβάνει και αερόβιες ασκήσεις με μπάλα στο γήπεδο.

Μετά την ολοκλήρωση της προπόνησης, ο Πορτογάλος τεχνικός του Ολυμπιακού ανακοίνωσε την 19μελή αποστολή που θα ταξιδέψει στη Γερμανία την Τρίτη (20/11) και η οποία αποτελείται από τους Κάρολ, Μέγκιερι, Σιόβα, Χολέμπας, Μανωλά, Τοροσίδη, Γκρέκο, Ιμπαγάσα, Φουστέρ, Μοδέστο, Μανιάτη, Φέισα, Αμπντούν, Μήτρογλου, Πάντελιτς, Τζεμπούρ, Μασάντο, Κοντρέρας και Ντιακιτέ. Εκτός έμειναν οι Παπάζογλου και Φετφατζίδης.

Το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ:

"Την τελευταία τους προπόνηση, επί ελληνικού εδάφους, πριν αναχωρήσουν για τη Γερμανία, πραγματοποίησαν σήμερα οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού. Ενόψει της αναμέτρησης της πέμπτης αγωνιστικής του UEFA Champions League, με αντίπαλο τη Σάλκε, οι «ερυθρόλευκοι» έριξαν το βάρος τους στην τακτική, χρησιμοποιώντας το μεγαλύτερο κομμάτι της προπόνησης για δίτερμα.

Ο Λεονάρντο Ζαρντίμ έδινε διαρκώς οδηγίες, ενώ έκανε και εναλλαγές στον τρόπο με τον οποίο ήταν χωρισμένοι οι ποδοσφαιριστές του, κατά τη διάρκεια του «διπλού». Το πρόγραμμα ολοκληρώθηκε με εκτελέσεις φάουλ από τους παίκτες που ήθελαν να βελτιώσουν ακόμη περισσότερο το καλό τους πόδι.

Το ιατρικό δελτίο ήταν… άδειο, με αποτέλεσμα να μην υπάρχουν ελλείψεις για τον Λεονάρντο Ζαρντίμ. Όλοι οι ποδοσφαιριστές που ταλαιπωρήθηκαν από προβλήματα τραυματισμών το τελευταίο διάστημα, έχουν επιστρέψει. Ο Αβραάμ Παπαδόπουλος ακολούθησε το δικό του πρόγραμμα αποκατάστασης, κάνοντας και αερόβιο με μπάλα, στο γήπεδο.

Την αποστολή, η οποία θα ταξιδέψει αύριο για τη Γερμανία απαρτίζουν οι Κάρολ, Μέγιερι, Σιόβας, Χολέβας, Μανωλάς, Τοροσίδης, Γκρέκο, Ιμπαγάσα, Φουστέρ, Μοδέστο, Μανιάτης, Φέισα, Αμπντούν, Μήτρογλου, Πάντελιτς, Τζιμπούρ, Μασάντο, Κοντρέρας, Ντιακιτέ.

Οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού που έμειναν εκτός αποστολής θα γυμναστούν αύριο και μεθαύριο το πρωί, στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Ρέντη, στις 10:30".

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου