ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Δευτέρα 19 Νοεμβρίου 2012

Από Τρίτη τα εισιτήρια για Ολυμπιακό

Από Τρίτη τα εισιτήρια για Ολυμπιακό 

19/11/2012

Από Τρίτη τα εισιτήρια για Ολυμπιακό 
Ο Κολοσσός μπορεί ακόμα να μην έχει ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις του για την έκτη αγωνιστική της Α1 μπάσκετ των ανδρών, όμως αυτό δε σημαίνει πως δεν κοιτά μπροστά. Έτσι, ενόψει του αγώνα με τον Ολυμπιακό την ερχόμενη Κυριακή, στο πλαίσιο της έβδομης αγωνιστικής, η ΚΑΕ ανακοίνωσε τη Δευτέρα πως την Τρίτη θα βγουν στην κυκλοφορία τα εισιτήρια για την αναμέτρηση με τους «ερυθρόλευκους» και ενημερώνει για τον τρόπο διάθεσής τους τούς φιλάθλους.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

«Η ΚΑΕ ΒΑΠ Κολοσσός ανακοινώνει ότι από αύριο θα ξεκινήσει η προπώληση των εισιτηρίων για την αναμέτρηση της Κυριακής (13:00) με τον Ολυμπιακό, στο πλαίσιο της έβδομης αγωνιστικής για το πρωτάθλημα της Basket League. Τα εισιτήρια του αγώνα θα διατίθενται από την Τρίτη μέχρι και την Παρασκευή, από 10:00 έως 15:00 στα γραφεία της ΚΑΕ ΒΑΠ Κολοσσός (πλατεία Βρούχου, τηλ.  22410-22261 ). Το Σάββατο, η προπώληση θα γίνει από τις 11:00 έως τις 14:00 στα γραφεία της ομάδας, ενώ, εφόσον υπάρχουν εισιτήρια την ημέρα του αγώνα, θα διατίθενται από τις 11:00 στο εκδοτήριο που βρίσκεται έξω από το Βενετόκλειο. Η γενική είσοδος έχει οριστεί στα 20 ευρώ.

Η ΚΑΕ ΒΑΠ Κολοσσός ζητάει από τον φίλαθλο κόσμο της Ρόδου να γεμίσει την Κυριακή το Βενετόκλειο, ώστε να αποτελέσει τον έκτο παίκτη της ομάδας μας, απέναντι στον πρωταθλητή Ευρώπης και Ελλάδας Ολυμπιακό».

Επίσης, «η ομάδα θέλει να ευχαριστήσει θερμά τον ΑΣ Πανόραμα Θεσσαλονίκης και τον πρόεδρό του, Χρήστο Ριζλαρέα, για την παραχώρηση του κλειστού γυμναστηρίου Πανοράματος, στο οποίο σήμερα το πρωί οι αθλητές είχαν την ευκαιρία να κάνουν μία χαλαρή προπόνηση με σουτ και ασκήσεις τακτικής».

www.sport-fm.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου