ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Δευτέρα 19 Νοεμβρίου 2012

Μπαρτζώκας: «Είχαμε σοβαρότητα και δημιουργικότητα»

Μπαρτζώκας: «Είχαμε σοβαρότητα και δημιουργικότητα» 

19/11/2012

Μπαρτζώκας: «Είχαμε σοβαρότητα και δημιουργικότητα» 
Ικανοποιημένος, όχι τόσο από το αποτέλεσμα, αλλά κυρίως από τη σοβαρότητα που έδειξαν οι παίκτες του Ολυμπιακού στη νίκη (113-62) επί της Καβάλας, ήταν ο Γιώργος Μπαρτζώκας.

Επίσης, ο προπονητής των πρωταθλητών στάθηκε στη δημιουργικότητα είχαν στο παιχνίδι τους οι «ερυθρόλευκοι», ενώ έκανε έκκληση στον κόσμο να γεμίσει το ΣΕΦ την προσεχή Πέμπτη (22/11), για τη σημαντική αναμέτρηση κόντρα στην Αναντολού Εφές.

«Συγχαρητήρια στην ομάδα μας γιατί όποιος έπαιξε αντιμετώπισε σοβαρά το παιχνίδι. Είναι μέρος της προετοιμασίας ενόψει του ματς της Πέμπτης. Με πιθανή νίκη θα προκριθούμε στο TOP 16 που είναι ο αρχικός μας στόχος στην Ευρώπη. Η προετοιμασία μας έχει άλλες δυο προπονήσεις. Ευχαριστούμε αυτούς τους 500 φιλάθλους που ήταν εδώ. Κάναμε ό,τι καλύτερο για να περάσουν καλά. Κάνω κάλεσμα στον κόσμο για να είναι εδώ την Πέμπτη. Είμαι ευχαριστημένος από τα παιδιά που έπαιξαν και είχαν κίνητρο ομαδικό και προσωπικό και πρέπει να δίνουν πάντα το 100% γιατί είναι μέλη του Ολυμπιακού», δήλωσε αρχικά ο Γιώργος Μπαρτζώκας και πρόσθεσε:

«Στα αποδυτήρια είπαμε ότι είναι παρά πολύ σημαντικό να έχουμε δημιουργικότητα και να είμαστε ευχαριστημένοι με τις 36 ασίστ. Κάποια στιγμή το ματς άνοιξε, αλλά η δημιουργικότητα είναι πολύ σημαντική. Ξέρετε ο πιο καλός παίκτης του Ολυμπιακού στην Ευρωλίγκα είναι ο πρώτος πασέρ».

Από την πλευρά του, ο Κώστας Σλούκας δήλωσε: «Έπρεπε να είμαστε συγκεντρωμένοι από τη αρχή. Το κάναμε. Δεν δώσαμε περιθώριο στην Καβάλα. Προερχόμαστε από μια μεγάλη νίκη με την Κάχα Λαμποράλ. Εύχομαι καλό κουράγιο για Καβάλα».

www.sport-fm.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου