ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 20 Νοεμβρίου 2012

Ρεχάγκελ: "Έχει τις πιθανότητες του ο Ολυμπιακός"

Ρεχάγκελ: "Έχει τις πιθανότητες του ο Ολυμπιακός"

Οι Ότο Ρεχάγκελ και Γιάννης Τοπαλίδης, όντας άριστοι γνώστες του γερμανικού ποδοσφαίρου, μίλησαν για το παιχνίδι Σάλκε - Ολυμπιακός, τονίζοντας πως οι Πειραιώτες έχουν ελπίδες.
Στην εφημερίδα "Sport Day" μίλησε ο πρώην Ομοσπονδιακός τεχνικός της Εθνικής μας ομάδας, Ότο Ρεχάγκελ, αλλά και ο επί σειρά ετών συνεργάτης του, Γιάννης Τοπαλίδης. Αμφότεροι γνωρίζουν άριστα το γερμανικό ποδόσφαιρο και στην ανάλυση τους τόνισαν πως ναι μεν η Σάλκε βρίσκεται σε καλή κατάσταση αγωνιστικά, αλλά επεσήμαναν πως ο Ολυμπιακός έχει ελπίδες ώστε να πάρει ένα καλό αποτέλεσμα. "Προσοχή στον Χούντελαρ", δήλωσε ο Έλληνας τεχνικός.
Ο Ότο Ρεχάγκελ είπε για το παιχνίδι: "Μια ματιά στον βαθμολογικό πίνακα αρκεί για να διαπιστώσει κανείς ότι ο Ολυμπιακός έχει πολλές ελπίδες πρόκρισης, αλλά το αυριανό παιχνίδι είναι καθοριστικής σημασίας για την όλη υπόθεση.

 Η αλήθεια είναι ότι ο Ολυμπιακός συναντά τη Σάλκε σε ένα τάιμινγκ που αυτή βρίσκεται σε καλή κατάσταση.

 Μπορεί να έχει κάποιες μεταπτώσεις στην απόδοσή της, όπως για παράδειγμα στο τελευταίο παιχνίδι της, ωστόσο αυτό μάλλον είναι η εξαίρεση στον κανόνα, διότι γενικότερα δείχνει ότι βρίσκεται σε φόρμα καιρό τώρα. Παρ' όλα αυτά, αν ο Ολυμπιακός βρεθεί σε καλή μέρα, έχει τις πιθανότητές του".

Ο Γιάννης Τοπαλίδης, σχολίασε: "Αν ο Ολυμπιακός περιορίσει τον Χούντελααρ, θα έχει κάνει ένα πολύ μεγάλο βήμα για να πετύχει τον στόχο του. Ακόμα και όταν ήταν στη Σάλκε ο Ραούλ, πάλι ο Ολλανδός ήταν το βαρόμετρο. Είναι δεινός γκολτζής. Και μην κοιτάτε μόνο τον αριθμό των γκολ του. Κοιτάξτε και τον συντελεστή. Έχει ασύλληπτο ποσοστό επίτευξης τερμάτων στο σύνολο των τελικών του προσπαθειών.

Είναι μια πολύ επιθετική ομάδα, ειδικά στην έδρα της. Παίζει κατά κανόνα με έναν “φουνταριστό”. Θεωρώ ότι το αδύναμο σημείο της είναι η άμυνα. Πιστεύω ότι αν ο Ολυμπιακός πιάσει την απόδοση που είχε στα νικηφόρα ματς με τη Μονπελιέ ή ακόμα και την εμφάνιση που έκανε στο Λονδίνο κόντρα στην Άρσεναλ, μπορεί να τα καταφέρει".

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου