ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 20 Νοεμβρίου 2012

Δείτε τι μπορείτε να κάνετε πριν και κατά τη διάρκεια της επίσκεψης σας στο γήπεδο της Σάλκε

Δείτε τι μπορείτε να κάνετε πριν και κατά τη διάρκεια της επίσκεψης σας στο γήπεδο της Σάλκε 
 
20/11/2012
Περίπου 3.000 φίλοι του Ολυμπιακού θα βρεθούν στο «Veltins Arena» και σίγουρα θα πρέπει να ξέρουν τι θα βρουν στο γήπεδο και τι μπορούν να κάνουν για να περάσουν την ώρα τους μέχρι την έναρξη του ματς.
Το «Veltins Arena» άνοιξε τις… πόρτες του το 2001, φιλοξένησε τον τελικό του Champions League το 2004, ενώ πολλά ματς του Μουντιάλ του 2006 διεξήχθησαν σε αυτό το γήπεδο.
Για να πάει κάποιος στο γήπεδο πρέπει να πάρει το τραμ με αριθμό με 302. Αν είναι με αυτοκίνητο, η διεύθυνση είναι Ernst Kuzorra-Weg ,145891 Gelsenkirchen, ενώ υπάρχει και parking στο γήπεδο, αλλά καλό θα είναι να πάει με τα μεταφορικά για να γλιτώσει την κίνηση.

Περιμετρικά του γηπέδου υπάρχουν πολλές pubs, αλλά οι Γερμανοί προτείνουν να πάτε σε μαγαζιά στο κέντρο της πόλης για να πιείτε μπύρα ή κάτι άλλο.
Υπάρχει και η pub της «Schalker», η οποία είναι ανάμεσα στον αγωνιστικό χώρο και το γήπεδο που προπονείται η ομάδα Νέων. Ο χώρος είναι για 120 άτομα και έχει φοβερή θέα, αλλά και ωραία εκθέματα.

Αν κάποιος θέλει να φάει, υπάρχουν εστιατόρια γύρω από το στάδιο, ενώ υπάρχουν και πολλά ξενοδοχεία τριγύρω από το γήπεδο όπως το «Hotel Arena» και το «Courtyard by Marriott Gelsenkirchen».
Αν κάποιος πάει ως επισκέπτης να δει το γήπεδο, υπάρχει ξενάγηση 75 λεπτών σε όλους τους χώρους, όπως την αίθουσα Τύπου, τα αποδυτήρια, τους διαδρόμους και ό,τι άλλο υπάρχει στο στάδιο.
Πρέπει να γίνει κράτηση από νωρίς, με τις τιμές να είναι 9 ευρώ για ενήλικες, 5 για κάτω των 21 και για γκρουπ άνω των 17 ατόμων είναι στα 155 ευρώ. Η είσοδος στο μουσείο είναι δωρεάν σε τέτοιες εκδρομές.

Τέλος, αν κάποιος θέλει να πάρει ενθύμιο, μπορεί να πάει στην μπουτίκ η οποία ονομάζεται S04 και να ψωνίσει ό,τι αναμνηστικό θέλει σε ένα χώρο 600 τ.μ.

Όπως και να 'χει, υπάρχουν αρκετοί χώροι που μπορείτε να επισκεφτείτε και να περάσετε την ώρα σας, μέχρι την έναρξη της αναμέτρησης όπου τα πάντα ξεχνιούνται και το μόνο που υπάρχει είναι τα ενενήντα λεπτά...

ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου