ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Δευτέρα 19 Νοεμβρίου 2012

Λο: "Βρίσκουμε ρυθμό"

Λο: "Βρίσκουμε ρυθμό"

Ο Πρωταθλητής Ολυμπιακός την Δευτέρα (19/11) το απόγευμα (17:00, ET-1) θα υποδεχτεί στο ΣΕΦ την Καβάλα για την 6η αγωνιστική της Basket League. "Βρίσκουμε ρυθμό", σχολίασε ο Έισι Λο.
Την Δευτέρα (19/11) το απόγευμα (17:00, ET-1) o αήττητος στην Basket League, Ολυμπιακός, θα υποδεχτεί στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας την ουραγό ομάδα της Καβάλας, για την 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Ο Αμερικανός γκαρντ των Πειραιωτών, Έισι Λο, μίλησε για το παιχνίδι, επισημαίνοντας πως οι ερυθρόλευκοι βρίσκουν σιγά-σιγά ρυθμό στο παιχνίδι τους.
Ο 27χρονος κόμπο-γκαρντ δήλωσε για το ματς: "Μετά από ορισμένα άσχημα αποτελέσματα για εμάς και κάποιες εμφανίσεις που δεν παίξαμε όπως θέλαμε, έχουμε αρχίσει να βρίσκουμε ρυθμό.

Κάτι που δείξαμε στα δύο εκτός έδρας παιχνίδια με Αρμάνι Τζινς Μιλάνο και Κάχα Λαμποράλ. Θέλουμε να συνεχίσουμε έτσι και απέναντι στην Καβάλα.

Πρόκειται για τη μοναδική ομάδα που δεν έχει ακόμη νίκη στο πρωτάθλημα, αλλά αυτό δεν πρέπει να χαλάσει τη δική μας συγκέντρωση.

Πρέπει να είμαστε σοβαροί από το πρώτο ως το τελευταίο λεπτό και να φτάσουμε στη νίκη καθώς ακολουθεί το παιχνίδι με την Αναντολού Εφές και πρέπει να είμαστε απόλυτα έτοιμοι".

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου