ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Δευτέρα 19 Νοεμβρίου 2012

Τα εισιτήρια με Αναντολού Εφές

Τα εισιτήρια με Αναντολού Εφές

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Αναντολού Εφές, την Πέμπτη (22/11), και οι φίλαθλοι της πειραϊκής ομάδας μπορούν να προμηθεύονται τα εισιτήρια για την αναμέτρηση της 7ης αγωνιστικής της Euroleague.
Η ΚΑΕ Ολυμπιακός εξέδωσε ανακοίνωση, με την οποία διευκρινίζει τον τρόπο διάθεσης των εισιτηρίων για τον εντός έδρας αγώνα με την Αναντολού Εφές.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ Ολυμπιακός:

Η Διεύθυνση Εισιτηρίων της Κ.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ανακοινώνει ότι η διάθεση των εισιτηρίων για τον Αγώνα Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος  με την ANADOLU EFES ISTANBUL που θα διεξαχθεί την Πέμπτη 22/11/2012 με ώρα έναρξης 21:45 έχει ξεκινήσει:

•   Μέσω του ΙΝΤΕΡΝΕΤ.

•   Η διάθεση των εισιτηρίων από τα εκδοτήρια του ΣΕΦ καθώς επίσης και από το Επίσημο Κατάστημα της Κ.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Καραολή και Δημητρίου 8, 18547 ΝΕΟ ΦΑΛΗΡΟ)  θα ξεκινήσει την Τετάρτη 21/11/2012 και ώρες 10:00 – 18:00, και τέλος την ημέρα του αγώνα Πέμπτη 22/11/2012 από τις 10:00 μέχρι και την έναρξή του.

Κάθε φίλαθλος έχει δικαίωμα αγοράς μέχρι δύο (2) εισιτηρίων με την επίδειξη της αστυνομικής του ταυτότητας.

Απαραίτητη για την παραλαβή των ως άνω εισιτηρίων είναι η επίδειξη της Αστυνομικής Ταυτότητας.

Τιμές: 10€ - 15€ - 25€ - 30€.

Για εισιτήρια ακριβότερων κατηγοριών παρακαλούμε απευθυνθείτε στα γραφεία της Κ.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ και στο τηλέφωνο 210.45.27.600.

H Κ.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ υπενθυμίζει στους φιλάθλους της ότι ήδη εφαρμόζει την διαδικασία του “PRINT AT HOME”. Με αυτή τη νέα διαδικασία δίνεται η δυνατότητα σε κάθε φίλαθλο να μπορεί ο ίδιος να εκτυπώσει το εισιτήριό του με την τεχνολογία του “print at home”. Με αυτό τον τρόπο, θα μπορεί να εισέρχεται στο γήπεδο χωρίς καμία άλλη διαδικασία, προσκομίζοντας απλά στη θύρα το εισιτήριο που θα έχει τυπώσει ο ίδιος. Έτσι, θα αποφεύγεται η ταλαιπωρία της παραλαβής των εισιτηρίων από τα εκδοτήρια, ο συνωστισμός της τελευταίας στιγμής και θα διευκολύνεται η είσοδος των φιλάθλων στο γήπεδο.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΜΕΑ (άτομα μόνο με κινητικά προβλήματα)
Η Κ.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ για τον Ευρωπαϊκό Αγώνα με την ANADOLU EFES ISTANBUL της 22/11/2012 με ώρα έναρξης 21:45 ενημερώνει τους φιλάθλους με κινητικά προβλήματα τα ακόλουθα:
•    Καλεί τους φιλάθλους να επικοινωνήσουν με την Κ.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ στο τηλέφωνο  2104527600  μέχρι και την Τετάρτη 21/11/2012 ώστε να παραλάβουν από τη θύρα 8 το DAY PASS. Όσοι δεν επικοινωνήσουν έγκαιρα δεν θα έχουν δικαίωμα εισόδου στο γήπεδο.
•    Προβλέπεται δωρεάν είσοδος για τους ίδιους και για τον ένα συνοδό τους.
•    Η είσοδος των συγκεκριμένων ατόμων θα γίνει μόνο από την θύρα 8".

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου