ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 20 Νοεμβρίου 2012

Δηλωσεις για την αναμετρηση...

 Δηλωσεις για την αναμετρηση...

20/11/2012

Ιμπαγάσα: "Κρίσιμο το πρώτο 20λεπτο"

Ο Ιμπαγάσα τόνισε πως στο εκτός έδρας ματς με την Σάλκε θα είναι κρίσιμο το πρώτο 20λεπτο, ώστε να μην δεχθεί γκολ ο Ολυμπιακό. "Θα τα δώσουμε όλα για καλό αποτέλεσμα", σχολίασε.

Λίγο πριν την αναχώρηση της αποστολής της ομάδας του Ολυμπιακού για την Γερμανία, ο έμπειρος μέσος των Πειραιωτών, Αριέλ Ιμπαγάσα, μίλησε για την αναμέτρηση της Τετάρτης (21/11) κόντρα στη Σάλκε (21:45, NET) στη "Veltins Arena". Ο Αργεντινός χαφ, ο οποίος δεν προορίζεται για το βασικό σχήμα από τον Λεονάρντο Ζαρντίμ, χαρακτήρισε ιδιαίτερα κρίσιμο το πρώτο 20λεπτο του παιχνιδιού, σημείο στο οποίο οι Νταμπλούχοι Ελλάδας δεν θα πρέπει να δεχτούν γκολ.
Για το ματς με την Σάλκε, σχολίασε: "Πάμε στη Γερμανία με καλή ψυχολογία μετά και την τελευταία μας νίκη κόντρα στη Μονπελιέ. Η Σάλκε προέρχεται από ήττα στο πρωτάθλημά της και σίγουρα θα είναι επηρεασμένη. Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το δικό μας παιχνίδι. Τα 20 πρώτα λεπτά θα είναι πολύ κρίσιμα, ώστε να μη δεχθούμε κάποιο γκολ. Στη συνέχεια η ομάδα, αφού θα είναι πάρα πολύ συγκεντρωμένη, θα κάνει ό,τι καλύτερο μπορεί μέσα στο ματς. Θα τα δώσουμε όλα. Ξέρουμε ότι θα έχουμε τον κόσμο στο πλευρό μας και ελπίζουμε να τους δώσουμε μία χαρά".

Για τις διαφορές που υπάρχουν σε σχέση με το πρώτο μεταξύ τους ματς: "Σίγουρα υπάρχει μεγάλη διαφορά σε σχέση με εκείνη την περίοδο. Τώρα προερχόμαστε από νίκη με την Κέρκυρα και η Σάλκε ηττήθηκε από την Λεβερκούζεν. Ξέρουμε ότι θα έχουμε πολλούς οπαδούς μας στο πλευρό μας και αυτό μας δίνει δύναμη και έξτρα κίνητρο. Αυτό το παιχνίδι δεν έχει καμία σχέση με το ματς κόντρα στη Μονπελιέ, όμως εμείς θα μπούμε για να τα δώσουμε όλα για την πρόκριση που θα δώσει χαρά στον κόσμο μας".

Για το αν ο Ολυμπιακός τώρα θα είναι περισσότερο ήρεμος δίχως το άγχος της πρόκρισης, καθώς έχει εξασφαλίσει τουλάχιστον την πρόκριση στο Europa League, απάντησε: "Έχει μεγάλη σημασία για εμάς το αν θα συνεχίσουμε ή όχι στην Ευρώπη. Αυτό, όμως, δεν σημαίνει ότι εμείς θα είμαστε χαλαροί και δεν έχουμε κίνητρο σε αυτό το παιχνίδι".

Πάντελιτς: "Θέλουμε τη νίκη"

Ο Πάντελιτς μίλησε σε γερμανικό ΜΜΕ, τονίζοντας πως ο Ολυμπιακός θέλει τη νίκη ή τουλάχιστον την ισοπαλία κόντρα στη Σάλκε. Παράλληλα αναφέρθηκε και στην παρουσία του στον Πειραιά.
Στην περίφημη και έγκυρη γερμανική ιστοσελίδα, "kicker", μίλησε ο έμπειρος επιθετικός του Ολυμπιακού, Μάρκο Πάντελιτς, τον οποίο γνωρίζουν πολύ καλά στην χώρα, καθώς ο Σέρβος σκόρερ αγωνίστηκε για αρκετά χρόνια στην Μπουντεσλίγκα με την φανέλα της Χέρτα. Ο 34χρονος σέντερ-φορ αναφέρθηκε στο παιχνίδι των Πειραιωτών κόντρα στη Σάλκε για το Champions League, επισημαίνοντας πως οι ερυθρόλευκοι θα αναζητήσουν ένα καλό αποτέλεσμα. Παράλληλα, αναφέρθηκε και στην παρουσία του στο μεγάλο λιμάνι στις τελευταίες σεζόν.
Για την παρουσία του στην Μπουντεσλίγκα, είπε: "Είχα μια μεγάλη και επιτυχημένη πορεία στην Μπουντεσλίγκα με τη Χέρτα. Τώρα, όμως, είμαι στον Ολυμπιακό και προσπαθώ να κάνω το καλύτερο εδώ στην ομάδα μου".

Για το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός έχει "καπαρώσει" την θέση του Europa League, οπότε δεν θα έχει τόσο άγχος, υπογράμμισε: "Είναι σημαντικό αυτό για κάθε ομάδα. Μπορούμε να παίξουμε χωρίς πίεση. Αλλά η Σάλκε δεν είναι σε πολύ καλύτερη θέση από εμάς. Είναι στην πρώτη θέση, αλλά στο τελευταίο ματς του πρωταθλήματος δεν είχε ρυθμό".

Για το ματς Ολυμπιακός Σάλκε τόνισε: "Το ματς είναι ανοιχτό και θέλουμε τη νίκη για να κάνουμε το βήμα για την πρόκριση στην επόμενη φάση. Με ισοπαλία, όμως, πάλι θα είναι ανοιχτά τα πάντα την τελευταία αγωνιστική".

Για το το ότι δεν παίζει πολύ στον Ολυμπιακό σχολίασε: "Τα τελευταία δύο χρόνια είχαμε τον Βαλβέρδε προπονητή και αντιπροσώπευε μια διαφορετική φιλοσοφία παιχνιδιού. Η σχέση μου, είναι πολύ καλή μαζί του. Πάντα όποτε με χρειαζόταν ήμουν εκεί. Στο παρελθόν είχα 18 συμμετοχές και σκόραρα 16 γκολ. Μετά είχα τραυματισμό μέχρι το τέλος της σεζόν".

Για τον Ζαρντίμ και την προπονητική τακτική του επεσήμανε: "Κάθε προπονητής έχει τις δικές του ιδέες. Όλοι μαζί πρέπει να τα δώσουμε όλα για το καλύτερο για τον Ολυμπιακό. Είμαι εδώ και πάντα πρόθυμος να κάνω ότι μπορώ".

Για το "δέσιμο" που έχει με τον κόσμο του Ολυμπιακού δήλωσε: "Έχω καλή επαφή με τους οπαδούς. Μπορεί τα ΜΜΕ να γράφουν ότι θέλουν, αλλά ο κόσμος είναι αυτός που ξέρει και έχει τη σωστή άποψη. Κανείς δεν μπορεί να ξεγελάσει τους οπαδούς που βρίσκονται πάντα δίπλα στην ομάδα. Είναι μια μεγάλη αγάπη που έχω για τον κόσμο και μας συνδέει και ο Ερυθρός Αστέρας που είναι η πρώτη μου μεγάλη αγάπη. Και οι δύο λαοί είναι από τους πιο πιστούς στην Ευρώπη".

Για το αν έχει επαφές με τη Γερμανία και τη Χέρτα, απάντησε: "Είμαι σε επαφή με το Βερολίνο. Φυσικά παρακολουθώ την εξέλιξη της Χέρτα και είμαι χαρούμενος για την πορεία της. Ελπίζω να συνεχίσει έτσι και να επιστρέψει στην Μπουντεσλίγκα".

Για το αν θα επέστρεφε στη Χέρτα κάποια στιγμή, είπε: "Δεν το έχω σκεφτεί αυτό. Τώρα είμαι στον Ολυμπιακό. Θέλω να πάρουμε το πρωτάθλημα και να φτάσουμε τα 40! Είμαστε σε καλό δρόμο και θα τα καταφέρουμε. Θα μιλήσω με τον σύλλογο για το αν θα ανανεώσω και θα μιλήσω για τις προσφορές που α έχω και θα δούμε".

Για την εθνική Σερβίας σχολίασε: "Τώρα ο Σίνισα Μιχαϊλοβιτς χτίζει μια ομάδα με νέους ποδοσφαιριστές. Οποτε με χρειαστούν θα είμαι εκεί".

Για την οικονομική κρίση στην Ελλάδα και τους Έλληνες τόνισε: "Κρατάω έξω από το ποδόσφαιρο τα πολιτικά. Αλλά μόνο ένα πράγμα μπορώ να πω. Η Ελλάδα είναι μια μεγάλη χώρα και οι άνθρωπο εδώ είναι καλοί και εγκάρδιοι".

Σίγουρος για τη νίκη δηλώνει ο Τζόουνς

Ο Τζερμέν Τζόουνς εξέφρασε την αισιοδοξία του για νίκη της Σάλκε επί του Ολυμπιακού, αναγνωρίζοντας την πολύ καλή ομάδα που έχουν οι ερυθρόλευκοι.
Ο Αμερικανός κεντρικός μέσος της Σάλκε μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της Σάλκε για το παιχνίδι της Τετάρτης (21/11) με τον Ολυμπιακό επί γερμανικού εδάφους, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της φάσης των ομίλων του Champions League.
"Ο Ολυμπιακός νομίζω πως θα παίξει με αντεπιθέσεις. Είναι μία καλή ομάδα, κάτι που το έχουμε διαπιστώσει από το πρώτο παιχνίδι. Θα μας δυσκολέψει, αλλά νομίζω ότι όλα εξαρτώνται από εμάς.

Είμαι σίγουρος πως θα εμφανιστούμε διαφορετικοί από το παιχνίδι με τη Λεβερκούζεν, όπως και είμαι σίγουρος ότι θα νικήσουμε και στο "σπίτι" μας", δήλωσε αρχικά ο Τζόουνς στην ιστοσελίδα της Σάλκε και συμπλήρωσε:

"Από την αρχή πιστεύω ότι τα πηγαίνουμε καλά στον όμιλο. Θέλουμε ό,τι περισσότερο μπορούμε από τον όμιλο και για αυτό θα προσπαθήσουμε να πάρουμε την πρώτη θέση. Αν προκριθούμε, γνωρίζουμε ότι θα παίξουμε με πολύ δύσκολους αντιπάλους, αλλά για τα παιχνίδια αυτά δουλεύουμε σκληρά".

Παπαδόπουλος: "Εμείς και ο Ολυμπιακός την πρόκριση"

Ο Παπαδόπουλος εξέφρασε την επιθυμία να προκριθεί ο Ολυμπιακός και η Σάλκε στην επόμενη φάση του Champions League, αλλά θέλει τη νίκη στο ματς μεταξύ των δύο ομάδων στη Γερμανία.
Στη στοιχηματική εφημερίδα "King-Bet" μίλησε ο Έλληνας διεθνής κεντρικός αμυντικός της Σάλκε, Κυριάκος Παπαδόπουλος, ο οποίος εύχεται να καταφέρουν να περάσουν στους "16" του Champions League, τόσο η ομάδα του, όσο και ο Ολυμπιακός.
Για το παιχνίδι Σάλκε - Ολυμπιακός δήλωσε: "Από την αρχή των ομίλων είπα πως θέλω να περάσουμε εμείς και ο Ολυμπιακός. Ακόμα το εύχομαι. Μπορεί και θέλω να γίνει. Εξάλλου, έχω πολλούς φίλους την ομάδα, με τους οποίους είμαι συμπαίκτης και στην Εθνική. Από την πλευρά μας, πρέπει να κερδίσουμε το παιχνίδι της Τετάρτης, για να εξασφαλίσουμε την πρόκρισή μας".

Για το Άρσεναλ - Μονπελιέ σχολίασε: "Κακή ομάδα η Μονπελιέ δεν είναι και παλεύει τα παιχνίδια μέχρι τέλους. Είναι ύπουλη. Ας μην ξεχνάμε ότι μας ισοφάρισε παίζοντας με δέκα παίκτες. Θα δυσκολευτεί η Αρσεναλ, η οποία δεν δείχνει και σε τόσο καλή κατάσταση τελευταία, αλλά λογικά θα πάρει τη νίκη".

Για τη συμπεριφορά των Γερμανών προς το πρόσωπό του: "Προσωπικά, δεν έχω συναντήσει κάποια περίεργη συμπεριφορά, ούτε η οικογένειά μου. Ο κόσμος της Σάλκε σκέφτεται ποδοσφαιρικά. Θέλει πάρα πολύ να δει την ομάδα του να κερδίζει τον Ολυμπιακό και να προκρίνεται στην επόμενη φάση, αλλά το ίδιο θα ήθελε ακόμα κι αν παίζαμε με κάποιο σύλλογο από άλλη χώρα, πλην Ελλάδας. Δεν μπλέκουν το ένα θέμα με το άλλο".

Για το φαβορί για την κατάκτηση του Champions League: "Το πρώτο όνομα που έρχεται στο μυαλό σου είναι η Μπαρτσελόνα. Για την ώρα βέβαια θεωρώ ότι η Τσέλσι παίζει καλύτερο ποδόσφαιρο από όλους, ωστόσο δεν γίνεται να αναδειχθεί για δεύτερη φορά πρωταθλήτρια Ευρώπης. Δεν μπορώ να αποκλείσω και τη Ρεάλ, κι αυτό διότι είναι από τις λίγες ομάδες που δεν έχει ξεκινήσει με φουλ τις μηχανές της. Αυτό σημαίνει ότι θα φορμαριστεί στο τέλος της σεζόν, τη στιγμή που πρέπει δηλαδή. Δεν μπορώ να αποκλείσω και την Μπάγερν, η οποία δείχνει πανίσχυρη, αλλά σε σχέσεις με τις υπόλοιπες νομίζω ότι είναι πιο πίσω".

ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου