ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 24 Νοεμβρίου 2012

«Ο Κοντρέρας θέλει να παίξει…»

«Ο Κοντρέρας θέλει να παίξει…» 

23/11/2012

«Ο Κοντρέρας θέλει να παίξει…»
Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ ετοιμάζουν υποδοχή… προδότη στον Πάμπλο Κοντρέρας, αλλά ο Χιλιανός αμυντικός δεν έχει πρόβλημα να αγωνιστεί την ερχόμενη Κυριακή με τον Ολυμπιακό στην Τούμπα, όπως δήλωσε ο Σάββας Θεοδωρίδης στο «Metropolis». Ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ, ωστόσο, επισήμανε πως η τελική απόφαση για τη συμμετοχή του ή όχι δεν ανήκει στον ποδοσφαιριστή, αλλά στην τεχνική ηγεσία και τη διοίκηση.

«Δεν έχει κανένα πρόβλημα να αγωνιστεί, είναι επαγγελματίας. Είναι ψυχραιμότατος, επαγγελματίας και είναι πανέτοιμος για να παίξει. Ότι είναι να γίνει θα εξαρτηθεί από μένα, τον πρόεδρο και τον προπονητή. Θα συζητήσουμε με τον προπονητή και μετά θα αποφασίσουμε για τον Κοντρέρας. Είναι καλό παιδί, επαγγελματίας και σέβεται πού έφαγε ψωμί», ανέφερε ο Σάββας Θεοδωρίδης, ενώ εξέφρασε την απορία του για το αρνητικό κλίμα σε βάρος του ποδοσφαιριστή.

«Εγώ κρατάω χαμηλούς τόνους. Γιατί δεν αντιδράσανε οι οπαδοί του ΠΑΟΚ όταν πήγε ο Σαλπιγγίδης στον Παναθηναϊκό; Ένας λόγος περισσότερο που ήταν η σημαία του ΠΑΟΚ. Εμείς σεβόμαστε τον ΠΑΟΚ, θέλουμε να αναβαθμιστεί το ποδόσφαιρο στην Ελλάδα. Θα προστατεύσουμε τον παίκτη και δεν θέλουμε να συμβεί το παραμικρό. Η ατμόσφαιρα θα είναι ηλεκτρισμένη έτσι κι αλλιώς. Εύχομαι να γίνει ένα καλό παιχνίδι γιατί το ποδόσφαιρο είναι γιορτή και όχι πόλεμος. Το ποδόσφαιρο είναι το ωραιότερο άθλημα και είναι κρίμα να μετατρέπεται σε πόλεμο. Και οι δυο ομάδες πανε για την νίκη. Εύχομαι να γίνει ένα καλό παιχνίδι και να κερδίσει το ποδόσφαιρο», ανέφερε.

Όσο για την αγωνιστική κατάσταση του Ολυμπιακού μετά την υπερπροσπάθεια στο ματς με τη Σάλκε, είπε: «Είμαστε μια χαρά. Μέσα στο πρόγραμμα είναι αυτά. Κάποια κούραση αισθητή την έχουμε, αλλά η ομάδα είναι φτιαγμένη να παίζει τρία παιχνίδια την εβδομάδα. Υπάρχει καλό ρόστερ και καλός προπονητής που πρέπει να το αξιοποιήσει».


www.sport-fm.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου