ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 20 Νοεμβρίου 2012

Στέφενς: "Από εμάς εξαρτάται"

Στέφενς: "Από εμάς εξαρτάται"

Ο προπονητής της Σάλκε, Χουμπ Στέφενς, τόνισε πως το αποτέλεσμα του αγώνα εξαρτάται από την απόδοση της Σάλκε. "Να κάνουμε το παιχνίδι του Ολυμπιακού όσο πιο δύσκολο γίνεται", δήλωσε.
Ο έμπειρος προπονητής της Σάλκε, Χουμπ Στέφενς, μίλησε στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου ενόψει του αγώνα κόντρα στον Ολυμπιακό την Τετάρτη (21/11) το βράδυ (21:45, NET) στην "Veltins Arena". Ο Ολλανδός τεχνικός τόνισε πως το αποτέλεσμα του αγώνα εξαρτάται από την απόδοση της ομάδας του, ενώ επεσήμανε πως θα πρέπει οι παίκτες του να δυσκολέψουν τον τρόπου που αγωνίζεται ο Ολυμπιακός.
Αρχικά, ο Ολλανδός τεχνικός τόνισε: "Εξαρτάται από την απόδοση της Σάλκε σε έναν αγώνα εντός έδρας για να κάνουν το παιχνίδι του Ολυμπιακού όσο πιο δύσκολο γίνεται για να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε".

Στην συνέχεια, τόνισε για την κριτική που δέχεται: "Η ομάδα έχει την ευκαιρία μέσα στις γιορτές να ξεκαθαρίσει κάποια πράγματα. Δεν έχω κανένα πρόβλημα με την κριτική. Όταν φέρνεις κακό αποτέλεσμα την κριτική την δέχεσαι. Το συνολικό αποτέλεσμα στο τέλος μετράει".

Επίσης, δε θέλησε να κάνει προβλέψεις για το ματς: "Δεν ξέρω δεν είμαι Θεός, Δεν μπορώ να κάνω προβλέψεις".

Τέλος, ο Στέφενς τόνισε: "Μην την κάνετε την ερώτηση δεν με απασχολεί. Οι διαιτητές προσπαθούν να κάνουν την δουλειά τους. Μάλλον, η UEFA αποφάσισε να βάλει Ολλανδούς ρέφερι για να μην πληρώσει πολλά μεταφορικά".

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου