ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 24 Νοεμβρίου 2012

Τζεμπούρ και Ιμπαγάσα για ενδεκάδα κόντρα στον ΠΑΟΚ

Τζεμπούρ και Ιμπαγάσα για ενδεκάδα κόντρα στον ΠΑΟΚ

Αλλαγές στην ενδεκάδα του Ολυμπιακού θα κάνει ο Λεονάρντο Ζαρντίμ για την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα. Επανέρχονται οι Τζεμπούρ και Ιμπαγάσα, διεκδικούν θέση οι Φουστέρ και Φέισα.
Λίγες ημέρες έχουν περάσει από το ματς της Τετάρτης απέναντι στην Σάλκε και στον Ολυμπιακό δεν έχουν χρόνο και πολυτέλειες για ξεκούραση αφού έρχεται η σπουδαία αναμέτρηση (25/11) με τον ΠΑΟΚ.
Στον Πειραιά θέλουν να τελειώνουν μια ώρα αρχύτερα με την υπόθεση πρωτάθλημα και στην Τούμπα έχουν μια λαμπρή ευκαιρία αφού με νίκη θα αυξήσουν τη διαφορά τους στους 11 βαθμούς από τον δεύτερο. Το παιχνίδι των ερυθρολεύκων με τη Σάλκε στη Γερμανία έφερε κούραση και ο Λεονάρντο Ζαρντίμ θα προχωρήσει σε φρεσκάρισμα της ενδεκάδας του Ολυμπιακού κόντρα στον "Δικέφαλο του Βορρά", όπως άλλωστε αποκάλυψε ο ίδιος ο Πορτογάλος τεχνικός σε δηλώσεις του την Παρασκευή (23/11). Αρκετές είναι οι σκέψεις που στριφογυρίζουν στο κεφάλι του Ζαρντίμ, ωστόσο είναι πολλές οι πιθανότητες να επανέλθουν στο βασικό σχήμα οι Ράφικ Τζεμπούρ και Αριέλ Ιμπαγάσα αντί των Κώστα Μήτρογλου και Λεάντρο Γκρέκο, σε σχέση με το σχήμα των Πειραιωτών στο "Veltins Arena".

Θέση στην ενδεκάδα διεκδικούν και οι Φουστέρ, Φέισα, ενώ Μανιάτης και Μοδέστο μοιάζουν πολύ κουρασμένοι και ένας εκ των δύο είναι πολύ πιθανό να βρεθεί στον πάγκο στην αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ.

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου