ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 22 Νοεμβρίου 2012

Κράξιμο στον προκλητικό Παπαδόπουλο

Κράξιμο στον προκλητικό Παπαδόπουλο

Για ξεκάθαρη παράβαση του Ματίπ πάνω στον Αμπντούν μιλούν οι άνθρωποι του Ολυμπιακού στην φάση του 75ου λεπτού. Κράξιμο από τους 5000 εκδρομείς στον Κυριάκο Παπαδόπουλο που πανηγύρισε έξαλλα με τους Γερμανούς στις κερκίδες τη νίκη της Σάλκε.
Σίγουρα ο Ολυμπιακός δεν έδειξε το καλό του ευρωπαϊκό πρόσωπο στο "Veltins Arena" και μοιραία ηττήθηκε από τη Σάλκε με 1-0, ωστόσο δύο λεπτά πριν το γκολ του Φουχς που έκρινε την αναμέτρηση, υπάρχει η φάση του 75ου λεπτού με πρωταγωνιστές τους Ματίπ και Αμπντούν.
Ο Καμερουνέζος στόπερ της Σάλκε στην προσπάθεια του να απομακρύνει την μπάλα φαίνεται να ανατρέπει από πίσω τον Αλγερινό εξτρέμ εντός περιοχής, αλλά ο Ολλανδός ρέφερι της αναμέτρησης δεν είδε παράβαση και υπέδειξε να συνεχιστεί το ματς. Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού μιλούν για περίπτωση πέναλτι που θα μπορούσε να αλλάξει ολοκληρωτικά τη ροή του παιχνιδιού.

Παράλληλα θα πρέπει να σημειώσουμε πως οι 5000 εκδρομείς των ερυθρολεύκων στο "Veltins Arena" εκνευρίστηκαν με την συμπεριφορά του Κυριάκου Παπαδόπουλου, τον οποίο και "έκραξαν" άγρια για τους έξαλλους πανηγυρισμούς του με τους Γερμανούς στις εξέδρες του γηπέδου και μάλιστα δίπλα από την κερκίδα του Ολυμπιακού.

Γεγονός που πείραξε πολύ τους Έλληνες οπαδούς, δεδομένου και των πολιτικών ζητημάτων που υπάρχουν με τη Γερμανία.

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου