ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 21 Νοεμβρίου 2012

Στην τελική ευθεία οι συζητήσεις με Τοροσίδη και Χολέμπας

Στην τελική ευθεία οι συζητήσεις με Τοροσίδη και Χολέμπας

Ο διευθύνων σύμβουλος του Ολυμπιακού, Γιάννης Βρέντζος, μίλησε με τον μάνατζερ του Βασίλη Τοροσίδη για το θέμα της ανανέωσης της συνεργασίας των δύο πλευρών. Σειρά παίρνει ο Χολέμπας.
Ο αρχηγός του Ολυμπιακού παρακολουθείται από ορισμένους συλλόγους του εξωτερικού, ωστόσο το τελευταίο διάστημα η σκέψη του είναι στο να παραμείνει κάτοικος Πειραιά, πράγμα που επιθυμούν και οι ερυθρόλευκοι που με τη σειρά τους θέλουν να ολοκληρωθούν όσο το δυνατόν πιο σύντομα οι συζητήσεις και να πέσουν οι υπογραφές στα νέα συμβόλαια.

Ο Γιάννης Βρέντζος αναμένεται να συναντηθεί και με τον μάνατζερ του Χοσέ Χολέμπας, με τον οποίο υπάρχει οικονομική διαφορά.

Πάντα σύμφωνα με το "Goal", ο Χολέμπας ζητάει 500.000 ευρώ συμβόλαιο από τα 175.000 ευρώ που παίρνει σήμερα, ενώ ο Ολυμπιακός του προσφέρει 400.000 ευρώ.

Η πρόθεση της διοίκησης είναι να τελειώσει με τα συμβόλαια των παικτών πριν από τις γιορτές και να κρατήσει τους δύο παίκτες. Θυμίζουμε ότι πριν λίγο καιρό είχαν ανανεώσει οι Φουστέρ, Αμπντούν και πιο πρόσφατα ο Φετφατζίδης.


www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου