ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 24 Νοεμβρίου 2012

Αρέσουν οι Μήτρογλου, Μανωλάς

Αρέσουν οι Μήτρογλου, Μανωλάς 

24/11/2012

Αρέσουν οι Μήτρογλου, Μανωλάς
Φαίνεται πως οι εμφανίσεις των Κώστα Μήτρογλου και Κώστα Μανωλά στο Champions League με τη φανέλα του Ολυμπιακού ήταν αρκετά καλές για να προσελκύσουν το ενδιαφέρον ευρωπαϊκών ομάδων. Τα ονόματα των δύο νεαρών άσων των «ερυθρόλευκων» βρίσκονται στα μπλοκάκια των σκάουτερς και ειδικά για τον πρώτο δεν αποκλείεται να έρθει και πρόταση τον Ιανουάριο.

Μήτρογλου και Μανωλάς εκμεταλλεύτηκαν στο έπακρο την ευκαιρία και την άρπαξαν από τα μαλλιά. Κατάφεραν με τις εμφανίσεις τους να γίνουν το κέντρο της προσοχής με τις εμφανίσεις τους.

Ο «Μητρογκόλ» πέτυχε τρία τέρματα έχει κερδίσει τις εντυπώσεις. Είναι γνωστό πως δεν βρίσκεις εύκολα επιθετικό με την εκτελεστική δεινότητα του Μήτρογλου και αν συνυπολογίσουμε το νεαρό της ηλικίας του τότε αμέσως η περίπτωση του κάνει κλικ σε πολλές ευρωπαϊκές ομάδες. Μάλιστα, γίνεται λόγο για ενδιαφέρον από διάφορους συλλόγους στην Γερμανία και πως τον Ιανουάριο θα γίνει κίνηση. Βέβαια, ο Ολυμπιακός από την μεριά του έχει τις δικές του οικονομικές απαιτήσεις και η πρόταση που θα έρθει να είναι αρκετά καλή.

Όσο για τον Μανωλά τα πράγματα είναι λίγο διαφορετικά. Στα ματς του Champions League έδειξε πως έχει τις δυνατότητες να παίξει στην Ευρώπη, έβγαινε αρκετές φορές πρώτος πάνω στην μπάλα και καθάριζε τις φάσεις ενώ ήταν πολύ δυνατός στις προσωπικές του μονομαχίες. Έχει ανεβάσει τις μετοχές του στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο αλλά φαίνεται πως θέλουν να τον διπλό-τσεκάρουν.


www.sport-fm.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου