ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 24 Νοεμβρίου 2012

Η Θεσσαλονίκη σε πρώτο πλάνο

Η Θεσσαλονίκη σε πρώτο πλάνο 

24/11/2012

Η Θεσσαλονίκη σε πρώτο πλάνο
Όταν ο Άρης αντιμετωπίζει τον ΠΑΟΚ (σε όποια κατάσταση και αν βρίσκονται οι δύο ομάδες), είναι αναπόφευκτο το ενδιαφέρον της μπασκετικής Ελλάδας να συγκεντρώνεται στους «αιώνιους» της Θεσσαλονίκης.

Στο πλαίσιο της έβδομης αγωνιστικής της Α1, ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην Ρόδο από τον Κολοσσό, ενώ ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον Πανελευσινιακό. Ο δεύτερος του βαθμολογικού πίνακα Πανιώνιος, αντιμετωπίζει τον Ηλυσιακό, με τους Σφαιρόπουλο και Ζευγώλη να πραγματοποιούν ντεμπούτο στους δύο πάγκους.

Ο Άρης μετρά μόλις δύο νίκες σε έξι αγώνες και θα προσπαθήσει με «όπλο» τον κόσμο του, να κάμψει την αντίσταση του ΠΑΟΚ (Σάββατο, 19:00) που βρίσκεται ψηλά στην βαθμολογία (3ος με 10 βαθμούς) και έχει παρουσιάσει μέχρι στιγμής καλύτερο πρόσωπο.

Ο πρωτοπόρος και σε μεγάλη φόρμα Ολυμπιακός, έχει μπροστά του ίσως το δυσκολότερο ματς μέχρι τώρα εντός συνόρων (εξαιρουμένου του Παναθηναϊκού), απέναντι στον πάντα υπολογίσιμο Κολοσσό στην Ρόδο (Κυριακή, 13:00).

Ο Παναθηναϊκός από την άλλη, δεν αναμένεται να αντιμετωπίσει ιδιαίτερα προβλήματα απέναντι στον νεοφώτιστο Πανελευσινιακό. Το παιχνίδι πραγματοποιείται την Δευτέρα στις 19:00 και ολοκληρώνει την αγωνιστική, προκειμένου οι «πράσινοι» να έχουν προλάβει να ξεκουραστούν από το παιχνίδι απέναντι στην Καντού.

Το Σάββατο στις 17:00, οι Γιώργος Ζευγώλης και Γιάννης Σφαιρόπουλος, πραγματοποιούν το ντεμπούτο τους στους πάγκους των Ηλυσιακού και Πανιωνίου αντίστοιχα. Οι γηπεδούχοι Ιλισιώτες, θα προσπαθήσουν να επανέλθουν στα θετικά αποτελέσματα μετά την φυγή του Δημήτρη Παπανικολάου από την τεχνική ηγεσία. Οι «κυανέρυθροι» από την άλλη, καλούνται να ξεπεράσουν την μίνι κρίση μετά τα ανεπιτυχή ευρωπαϊκά αποτελέσματα και την εντός έδρας «σφαλιάρα» την προηγούμενη αγωνιστική από το Ρέθυμνο, κάτι που έφερε την απόλυση του Θανάση Σκουρτόπουλου.

Στα υπόλοιπα ματς της έβδομης αγωνιστικής ημέρας, ο ΑΓΟΡ υποδέχεται τον φορμαρισμένο Απόλλωνα Πάτρας που προέρχεται από τρεις συνεχόμενες νίκες (Κυριακή, 16:00). Το Περιστέρι ψάχνει την δεύτερή του εντός έδρας νίκη απέναντι στον μαχητικό ΚΑΟΔ (Κυριακή 17:00), που βρίσκεται στην όγδοη θέση της βαθμολογίας.

Τέλος, η Καβάλα αναζητά την παρθενική της νίκη στο πρωτάθλημα κόντρα στον Ίκαρο Καλλιθέας την Κυριακή στις 17:00, στο κλειστό της Καλαμίτσας.

Το πρόγραμμα της έβδομης (7ης) αγωνιστικής

Σάββατο 24/11

Ηλυσιακός-Πανιώνιος 17:00

Άρης-ΠΑΟΚ 19:00

Κυριακή 25/11

Κολοσσός Ρόδου-Ολυμπιακός 13:00

ΑΓΟΡ-Απόλλων Πάτρας 16:00

Περιστέρι-ΚΑΟΔ 17:00

Καβάλα-Ίκαρος Καλλιθέας 17:00

Δευτέρα 26/11

Παναθηναϊκός-Πανελευσινιακός 19:00

Η επόμενη αγωνιστική (8η)

Πανιώνιος-Πανελευσινιακός
ΠΑΟΚ-ΑΓΟΡ
Απόλλων Πάτρας-Ηλυσιακός
Ίκαρος Καλλιθέας-Κολοσσός Ρόδου
ΚΑΟΔ-Καβάλα
Περιστέρι-Παναθηναϊκός
Ολυμπιακός-Άρης


www.sport-fm.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου