ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 26 Οκτωβρίου 2012

Ο Φουστέρ υπέστη θλάση

Ο Φουστέρ υπέστη θλάση

Ο Φουστέρ υπέστη θλάση και θα χρειαστεί να μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για τρεις με τέσσερις εβδομάδες.
Άσχημη είδηση για τον Ολυμπιακό, καθώς ο Νταβίδ Φουστέρ υπέστη θλάση, με αποτέλεσμα να χρειαστεί να μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για περίπου τρεις με τέσσερις εβδομάδες.

Ο Ισπανός μεσοεπιθετικός υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία στο Metropolitan, η οποία έδειξε πως έχει υποστεί θλάση στους προσαγωγούς.

Αυτό σημαίνει πως δεν θα μπορεί να προσφέρει τις υπηρεσίες του στην ομάδα σε κρίσιμα ματς. Συγκεκριμένα, ο 30χρονος μεσοεπιθετικός θα χάσει το ματς του Τσάμπιονς Λιγκ με την Μονπελιέ στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης", αλλά και τις αναμετρήσεις του πρωταθλήματος με Άρη (εκτός), ΟΦΗ (εντός) και πιθανότατα ΑΕΚ (εκτός).

Το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ:

"Αφήνοντας πίσω τη σπουδαία νίκη στο Μονπελιέ, πρώτη για το εφετινό UEFA Champions League, οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού έκαναν σήμερα την πρώτη τους προπόνηση στο αθλητικό κέντρο του Ρέντη, μετά το χθεσινό ρεπό τους. Στρέφουν, έτσι το ενδιαφέρον τους στην προσεχή αναμέτρηση με τον Άρη.

Από τη σημερινή προπόνηση απουσίασε ο Νταβίδ Φουστέρ, ο οποίος χθες ένιωσε ενοχλήσεις στον αριστερό προσαγωγό. Υποβλήθηκε σήμερα σε μαγνητική και τα αποτελέσματά της έδειξαν θλάση δευτέρου βαθμού, η οποία αναμένεται να τον αφήσει εκτός δράσης για τρεις εβδομάδες, ίσως και τέσσερις. Η κατάστασή του θα επανεκτιμηθεί από τον γιατρό της ομάδας μας, κ. Χρήστο Θέο, μόλις εκείνος επιστρέψει στην Ελλάδα.

Κατά τα άλλα, οι Γιάννης Φετφατζίδης, Δημήτρης Σιόβας και Τάσος Παπάζογλου γυμνάστηκαν κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα. Ο Αριέλ Ιμπαγάσα έκανε έντονο ατομικό πρόγραμμα στο γήπεδο, ενώ θεραπεία έκανε ο Ραφίκ Τζιμπούρ, λόγω των ενοχλήσεων στο γόνατό του.

Η αυριανή προπόνηση του Ολυμπιακού είναι προγραμματισμένη για τις 10:30 το πρωί".


www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου