ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 25 Οκτωβρίου 2012

Οι δηλωσεις των παικτων και του προπονητη μετα την μεγαλη νικη στην Γαλλια!!!

Ζαρντίμ: "Το γκολ μας ξύπνησε"

25/10/2012 
Εμφανώς ικανοποιημένος από τη νίκη της ομάδας του, ο Λεονάρντο Ζαρντίμ στη συνέντευξη Τύπου τόνισε πως ο Ολυμπιακός έφτασε δίκαια στη νίκη καθώς δεν παράτησε το ματς, υποστηρίζοντας πως το γκολ της Μονπελιέ στο 49' "ξύπνησε" τους παίκτες του. 
 
Αναλυτικά τα όσα είπε ο Πορτογάλος τεχνικός στη συνέντευξη Τύπου:
Έχετε συνειδητοποιήσει τι έχει συμβεί σήμερα; Γιατί αρκετός κόσμος θα κάνει ώρα για να το καταλάβει…

"Ήταν ένα ακόμα παιχνίδι του Τσάμπιονς Λιγκ. Ένα παιχνίδι που στο πρώτο ημίχρονο υπήρχε μεγάλη ένταση, αλλά λίγη ποιότητα όσον αφορά στην κυκλοφορία της μπάλας. Στο δεύτερο μέρος δεχτήκαμε ένα γκολ αμέσως με το που ξεκίνησε και αυτό ίσως μας βοήθησε για να ξυπνήσουμε. Ο αντίπαλος πλήρωσε το γεγονός ότι μας πίεσε πάρα πολύ στο πρώτο μέρος και εμείς με αυτόν τον τρόπο καταφέραμε να βάλουμε δύο γκολ. Στο τέλος του δευτέρου ημιχρόνου είχαμε την πιο ξεκάθαρη ευκαιρία για να σκοράρουμε εμείς".

Πέρα από το γκολ που πέτυχε η Μονπελιέ και αφύπνισε τους παίκτες σας, τι άλλαξε τελικά και πήρε μία νίκη ανατροπής που δίνει και ψυχολογία για τη συνέχεια;
"Αυτό που άλλαξε, είναι ότι εμείς παίζουμε πάντα και προσπαθούμε να κάνουμε το παιχνίδι μας, παίζει και ο αντίπαλος. Στο πρώτο μέρος μας πίεσε πολύ η Μονπελιέ, ενώ στο δεύτερο δεν συνέβη αυτό. Εμείς βελτιώσαμε και την κυκλοφορία της μπάλας. Αποκτήσαμε τον έλεγχο του παιχνιδιού, συνδυάζοντας τη μείωση της απόδοσης του αντιπάλου και την αύξηση της ποιότητάς μας. Νικήσαμε δίκαια, γιατί ποτέ δεν τα παρατήσαμε ποτέ. Θέλαμε να αποκτήσουμε τον έλεγχο".

Σάλκε επτά βαθμούς, Άρσεναλ έξι βαθμούς, Ολυμπιακός τρεις και Μονπελιέ έναν. Ποιο είναι το μήνυμα που θα θέλατε να δώσετε στον κόσμο ενόψει της… ρεβάνς με τη Μονπελιέ, αλλά και για τη συνέχεια της διοργάνωσης; Στόχος παραμένει η πρόκριση στην επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ με δεδομένο ότι η Σάλκε έχει αποκτήσει ένα προβάδισμα;

"Πριν ακόμα ξεκινήσει ο σημερινός αγώνας είχα πει πολλές φορές ότι αν σήμερα κερδίζαμε, τότε θα κυνηγάγαμε τον στόχο που ήταν η πρόκριση στο Τσάμπιονς Λιγκ. Είμαστε στα μέσα της διοργάνωσης, απομένουν δύο ματς στην έδρα μας και ένα εκτός. Εμείς θα παλέψουμε για να μπορέσουμε να προκριθούμε".

Είπατε προηγουμένως για μία δίκαιη νίκη. Είχατε συνειδητοποιήσει ότι για 70 λεπτά είχε την κυριαρχία η Μονπελιέ και ότι ο Ολυμπιακός έπαιξε στα τελευταία λεπτά;

"Πιστεύω ότι δεν ήταν 70 λεπτά που η Μονπελιέ ήταν ανώτερη. Ήταν 50 λεπτά. Μόλις μπήκε το γκολ της, εμείς ξυπνήσαμε, αρχίσαμε να ανεβαίνουμε. Είχαμε μία μεγάλη ευκαιρία με τον Νταβίδ. Ήταν η καλύτερη ευκαιρία του δευτέρου ημιχρόνου. Το ποδόσφαιρο παίζεται για 90 λεπτά. Από τη στιγμή που κατορθώσαμε να βελτιωθούμε, καταφέραμε να φτάσουμε και σε αυτή την πολύ σημαντική νίκη".

Μανωλάς: "Για τη νίκη ήρθαμε και την πήραμε"

Ο Μανωλάς τόνισε πως ο Ολυμπιακός ήρθε αποφασισμένος για το "διπλό" στο Μονπελιέ, ενώ έδωσε συγχαρητήρια τόσο στους συμπαίκτες του, όσο και στον κόσμο που ταξίδεψε στην Γαλλία.
Ο 21χρονος κεντρικός αμυντικός του Ολυμπιακού, Κώστας Μανωλάς, πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση στην Γαλλία. Διαβάστε τι δήλωσε για το θρυλικό "διπλό" (1-2) στο Μονπελιέ.



Ο Κώστας Μανωλάς, σχολίασε: "Ήρθαμε για το διπλό στην Γαλλία και καταφέραμε να το πάρουμε. Το μόνο που μπορούμε να πούμε είναι συγχαρητήρια στα παιδιά και στον κόσμο μας που ήρθε σήμερα στο γήπεδο.

Ήρθαμε για το διπλό και το πετύχαμε. Αυτός ήταν ο στόχος μας και ήμασταν αποφασισμένοι για αυτό. Κάναμε μεγάλη προσπάθεια σήμερα. Απ’ ότι είδα νίκησε η Σάλκε μέσα στην Άρσεναλ αλλά εμείς κοιτάμε το κάθε ματς ξεχωριστά.

Πάμε με την ίδια λογική στην συνέχεια και θα δούμε στο τέλος αν προκριθούμε. Θα συνεχίσουμε με το ίδιο πλάνο και την ίδια τακτική".

Μανιάτης: "Υπερπολύτιμοι βαθμοί"

Υπερπολύτιμη χαρακτήρισε ο Γιάννης Μανιάτης τη νίκη του Ολυμπιακού μέσα στο Μονπελιέ, ενώ τόνισε πως με το "διπλό" αυτό η ομάδα πήρε κουράγιο για τη συνέχεια.
Τι δήλωσε ο Γιάννης Μανιάτης για το θρυλικό "διπλό" του Ολυμπιακού στο Μονπελιέ (1-2).


"Ξεκινήσαμε νωθρά. Φοβηθήκαμε λίγο στην αρχή. Όταν δεχτήκαμε το γκολ όμως, αντιδράσαμε και ανεβήκαμε. Πιέσαμε και παίξαμε το ποδόσφαιρό μας.

Γυρίσαμε ένα δύσκολο παιχνίδι. Είναι τρεις υπέρ πολύτιμοι βαθμοί που θα μας δώσουν κουράγιο και ελπίδες τόσο για το Europa League όσο και για το Champions League. Με τη νίκη αυτή παίρνουμε κουράγιο για τη συνέχεια".

Τοροσίδης: "Δεχθήκαμε σκληρή κριτική..."

 
Αναλυτικά: "Αρχικά ήμασταν νωχελικοί στο παιχνίδι μας και δεν πήραμε τις πρωτοβουλίες που έπρεπε. Το γκολ μας ξύπνησε και στη συνέχεια ήμασταν κυρίαρχοι με φάσεις και με τα γκολ που μας έδωσαν τελικά τη νίκη. Δεν υπάρχει δικαίωση στο ποδόσφαιρο. Δεν μπορώ να πω πως αισθάνομαι δικαιωμένος επειδή σκοράραμε στο τέλος. Το παιχνίδι τελειώνει στο 92' ή στο 93' ή στο 94'. Ήμασταν τυχεροί, το βάλαμε και είναι σημαντικό τόσο για τους τρεις βαθμούς, αλλά κυρίως για το ψυχολογικό κομμάτι.
Τα στημένα κατά 40-50% καταλήγουν σε γκολ. Ο Ολυμπιακός έχει ικανούς ψηλούς, έτυχε να ήμουν εγώ και σκοράρα, όμως κρατάω τη νίκη και τίποτα παραπάνω. Δεν σκέφτομαι πως βάζω το γκολ. Νιώθω ικανοποίηση.
Ήταν μια ψυχολογική ανάταση για εμάς γιατί μέχρι τώρα είχαμε δεχθεί σκληρή κριτική, όπως πάντα στον Ολυμπιακό. Πιστεύω πως τα νέα παιδιά έχουν μπει στο κλίμα της ομάδας και φαίνεται στα τελευταία ματς. Ήρθαν πολλά νέα παιδιά, η ομάδα άλλαξε κατά πολύ, έφυγαν παίκτες-βαρόμετρο όπως ο Κέβιν που ήταν εξαιρετικός στην επίθεση και έπρεπε να χτίσουμε από τη μια στιγμή στην άλλη μια ομάδα όπως την περσινή. Και όλα αυτά ενώ είχαμε πρωτάθλημα, Κύπελλο και κάποιοι αγωνιστικές υποχρεώσεις με τις εθνικές τους ομάδες. Και για εμάς είναι δύσκολο και για τον προπονητή που θέλει πιστωση. Χρειάζεται χρόνο και δεν μπορεί να δείξει έργο σε λίγους μήνες.
Ευχαριστώ τον Θεό που μου δίνει χαρά να παίζω ποδόσφαιρο και έκανα το χόμπι μου επάγγελμα. Σε όλα τα διπλά είμαι μέσα, νιώθω τυχερός και αυτό θα το καταλάβω όταν τελειώσω το ποδόσφαιρο. Τώρα σκέφτομαι τον Άρη".

Κοντρέρας: "Μεγάλη νίκη"


Η σπουδαία νίκη στο Μονπελιέ, με ανατροπή, θα βοηθήσει πάρα πολύ στον ψυχολογικό τομέα τους νταμπλούχους Ελλάδας, σύμφωνα με τον Πάμπλο Κοντρέρας.

Ο Χιλιανός στόπερ, είπε: "Η αλήθεια είναι ότι δυσκολευόμαστε να κρατήσουμε το μηδέν πίσω αλλά παίρνουμε τη νίκη και αυτό είναι το πιο σημαντικό. Στην ψυχολογία μας σημαίνει πολλά, δεν ήταν σαν παιχνίδι κάτι ιδιαίτερο, δεν παίξαμε πολύ καλά αλλά οι βαθμοί μας βάζουν στο παιχνίδι της πρόκρισης", τόνισε ο Κοντρέρας.

Όσο για την αμυντική αντίδραση των Πειραιωτών, πρόσθεσε: "Ήταν δύσκολη δουλειά αλλά με την βοήθεια των συμπαικτών μου καταφέραμε να αμυνθούμε".

Αναφορικά με την εικόνα της ομάδας του μέχρι το 70΄, σχολίασε: "Ναι είναι κάτι που πρέπει να βελτιώσουμε, μας λείπει… Έπρεπε να δεχθούμε γκολ για να μπούμε στο ματς και να κυνηγήσουμε την ισοφάριση, ελπίζω να ήταν το τελευταίο ματς που έγινε αυτό".

ΒΑΛΑΝΤΗΣ ΛΥΚΟΣ για τον ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου