ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 26 Οκτωβρίου 2012

Θεμα με Ντορσει στον Ολυμπιακο...

Ντόρσεϊ: "Φεύγω από τον Ολυμπιακό!"

26/10/2012
Ο Τζόι Ντόρσεϊ έφυγε "μαινόμενος" από το ΣΕΦ και βγαίνοντας από τα αποδυτήρια, φώναξε "I' m done". Μάλιστα, ο Αμερικανός μάζεψε τα πράγματά του κι έφυγε
Ο Τζόι Ντόρσεϊ έφυγε από τα αποδυτήρια, φωνάζοντας "I am done", τελείωσα ελληνιστί. Ο Αμερικανός άσος του Ολυμπιακού ήταν σε έξαλλη κατάσταση και γι' αυτό μάζεψε τα πράγματα του από τα αποδυτήρια κι έφυγε. Έξω από το πάρκινγκ μάλιστα, ανέπτυξε ιλιγγιώδη ταχύτητα, απόρροια του πόσο πολύ εκνευρισμένος ήταν.

Μέσα στα αποδυτήρια προτού αποχωρήσει από το ΣΕΦ κι ενώ είχε ήδη φορέσει τη φόρμα του για να φύγει, την ώρα που οι συμπαίκτες του δεν είχαν προλάβει ακόμα να αλλάξουν, φέρεται να είπε στον Έισι Λο: "Φίλε, σου ορκίζομαι, αυτό ήταν το τελευταίο μου παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Τελείωσα".
Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ήταν απίστευτα εκνευρισμένος από το λίγο χρόνο συμμετοχής του και για το γεγονός ότι δεν του δίνεται η μπάλα μέσα στο γήπεδο.
Κύκλοι της ΚΑΕ Ολυμπιακός ανέφεραν ότι δεν ήταν η πρώτη φορά που ο Ντόρσεϊ βγήκε από τα ρούχα του και προκάλεσε πρόβλημα στην ομάδα. Μάλιστα, όπως αναφέρθηκε, οι "ερυθρόλευκοι" προσπάθησαν να το αντιμετωπίσουν εσωτερικά και νόμιζαν πως το έχουν ξεπεράσει.
Από την πλευρά του, ο προπονητής του Ολυμπιακού, Γιώργος Μπαρτζώκας ρωτήθηκε για το συμβάν, τονίζοντας ότι δεν ήταν μπροστά, αλλά έχει ενημερωθεί, λέγοντας χαρακτηριστικά: "Ενημερώθηκα για το περιστατικό θα δούμε τι θα γίνει. Στον Ολυμπιακό πρέπει να παίζουν παίκτες, οι οποίοι θέλουν να αγωνίζονται στην ομάδα. Αυτό είναι το σχόλιο μου".
Το προσωπικό πρόβλημα, πάντως του Αμερικανού θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο, καθώς κατά την καλοκαιρινή προετοιμασία της ομάδας είχε γράψει στην σελίδα που διατηρεί στο Facebook ότι του λείπει η οικογένεια του, ευχαριστώντας παράλληλα τον Μίλαν Τόμιτς για την στήριξη του.


ΒΑΛΑΝΤΗΣ ΛΥΚΟΣ για τον ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου