ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 26 Οκτωβρίου 2012

Με σοβαρότητα για τη νίκη κόντρα στον Παναθηναϊκό

Με σοβαρότητα για τη νίκη κόντρα στον Παναθηναϊκό

Το πρώτο μεγάλο εντός έδρας παιχνίδι της χρονιάς φιλοξενεί το Σάββατο (27/10) το κλειστό του Ρέντη.
Η ομάδα βόλεϊ γυναικών υποδέχεται στις 17:00 (Novasports4)  τον Παναθηναϊκό με μοναδικό στόχο τη νίκη ώστε να διατηρήσει το αήττητο στο πρωτάθλημα της Α1.

"Μπορεί ο Παναθηναϊκός να μη διαθέτει την ομάδα των προηγούμενων ετών αλλά αυτό δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να μας αποπροσανατολίσει και να μας καθησυχάσει» τονίζει στο www.olympiacos.orgο προπονητής του Ολυμπιακού,Τέλης Σωτήρχος και προσθέτει: "Θα παίξουμε με σοβαρότητα και προσοχή ώστε να πετύχουμε την τρίτη καθαρή νίκη μας στο πρωτάθλημα. Μία νίκη,  την οποία θέλουμε να συνδυάσουμε με όμορφο βόλεϊ,  ώστε να ικανοποιηθούν οι φίλαθλοί μας που θα  βρεθούν στο γήπεδο για να στηρίξουν τις προσπάθειες των κοριτσιών. Γνωρίζουμε όλοι στην ομάδα,  πόσο σημαντική είναι για τους φιλάθλους μας κάθε νίκη επί του Παναθηναϊκού".

Για το παιχνίδι μίλησε και η ακραία της ομάδας μας, Μανωλίνα Κωνσταντίνου:"Ανεξαρτήτως από την αγωνιστική κατάσταση που βρίσκονται οι δύο ομάδες,  κάθε αναμέτρηση μεταξύ του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού έχει τον χαρακτηρισμό του ντέρμπι. Ολη την εβδομάδα προετοιμαζόμαστε έχοντας στο μυαλό μας πως κανένα παιχνίδι δεν κερδίζεται με τα λόγια. Επιβάλλεται να ξεχάσουμε ότι ο Παναθηναϊκός παίζει χωρίς ξένες,  και με νεαρές αθλήτριες. Πρέπει να είμαστε καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα προσηλωμένες στην τακτική μας, να επιβάλλουμε το δικό μας ρυθμό και να χαρίσουμε μία ακόμη νίκη στον κόσμο μας"

*Εισιτήρια του αγώνα θα διατίθενται πριν από την έναρξή του από το εκδοτήριο του κλειστού γυμναστηρίου Ρέντη.

*Διαιτητές της αναμέτρησης έχουν οριστεί οι κκ. Κουτσούλας και Μαρκατσάς.

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου