ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 26 Οκτωβρίου 2012

Στην Κηφισιά η συνέχεια για τη Volleyleague

Στην Κηφισιά η συνέχεια για τη Volleyleague

Την τρίτη συνεχόμενη νίκη του στη Volleyleague ΟΠΑΠ φιλοδοξεί να κατακτήσει σε μία πολύ δύσκολη έδρα ο Ολυμπιακός.
Οι ερυθρόλευκοι φιλοξενούνται το Σάββατο (27/10, 18:30) από την Κηφισιά στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της διοργάνωσης.

"Θα αντιμετωπίσουμε μία από τις δυνατές ομάδες του πρωταθλήματος. Η Κηφισιά έχει διατηρήσει τον κορμό της. Αυτό της χαρίζει ομοιογένεια στο παιχνίδι. Σε συνδυασμό με το δύσκολο γήπεδο η αναμέτρηση θέλει ιδιαίτερη προσοχή.

Παρά τα μικροπροβλήματα που αντιμετωπίζουμε προετοιμαστήκαμε κατάλληλα ώστε να αντεπεξέλθουμε στο παιχνίδι και να πετύχουμε ακόμη μία νίκη" δηλώνει στο www.olympiacos.orgο προπονητής του Ολυμπιακού, Δημήτρης Καζάζης.

Στο ίδιο μήκος κύματος και η δήλωση του ακραίου μας, Μενέλαου Κοκκινάκη: "Μας περιμένει ένα δύσκολο παιχνίδι. Η Κηφισιά είναι μία ομάδα που έχει μόνο Ελληνες παίκτες οι οποίοι συνθέτουν ένα δυνατό σύνολο και έχουν μια σταθερή απόδοση.

Είναι γνωστό επίσης,  ότι το κλειστό της Κηφισιάς είναι πολύ δύσκολο γήπεδο για τις φιλοξενούμενες ομάδες. Εμείς θα πάμε να πάρουμε αυτό που θέλουμε και δεν είναι άλλο από το τρίποντο της νίκης, η οποία θα εξαρτηθεί από τη δική μας απόδοση".

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου