ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 27 Οκτωβρίου 2012

Πάρτι με τον πελάτη

Πάρτι με τον πελάτη 

27/10/2012

Βόλεϊ υψηλού επιπέδου...
Στο  ντέρμπι της 3ης αγωνιστικής της Α1 βόλεϊ γυναικών με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό ο Ολυμπιακός επιβεβαίωσε τον τίτλο του φαβορί.

Τα κορίτσια του Τέλη Σωτήρχου επικράτησαν με 3-0 σετ στο «Μελίνα Μερκούρη» και παραμένουν στην κορυφή της βαθμολογίας του πρωταθλήματος, έχοντας πετύχει 3 στα 3 και πλέον ο τίτλος του φαβορί για την κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος τους έχει αποδοθεί δικαίως.

Παίζοντας βόλεϊ υψηλού επιπέδου οι «ερυθρόλευκες» ισοπέδωσαν τις «πράσινες», ολοκληρώνοντας το πρώτο  σετ με 25-20 με κορυφαία την Ράντι Τένεβα και τις Μπλάνκο και Λούκοβιτς να ακολουθούν σε απόδοση την Βουλγάρα ακραία.

Στο δεύτερο σετ οι «πράσινες» προσπάθησαν να αντιδράσουν αλλά χωρίς καμία τύχη καθώς ο Ολυμπιακός μετέτρεψε το εις βάρος του αποτέλεσμα που είχε δημιουργηθεί από 16-19 σε 26-24 και 2-0 σετ.
 
Στο τρίτο σετ ο Ολυμπιακός έκανε ότι ήθελε στο τάραφλεξ και με τις Λούκοβιτς, Μπλάνκο και Καββαδά να στήνουν το δικό τους  πάρτι στον πελάτη, ολοκλήρωσαν με συνοπτικές διαδικασίες το ματς με 25-13 στο τρίτο σετ.
 
Τα σετ: 25-20, 26-24, 25-13

www.olympiacos24.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου