ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 26 Οκτωβρίου 2012

Ντόρσεϊ σε Λο: "Φεύγω από την ομάδα!"


Ντόρσεϊ σε Λο: "Φεύγω από την ομάδα!"

Ο Ντόρσεϊ έφυγε νευριασμένος από το ΣΕΦ, μάζεψε γρήγορα τα πράγματα του και είπε στον Λο στα αποδυτήρια: "Στο ορκίζομαι, αυτό ήταν το τελευταίου μου παιχνίδι με τον Ολυμπιακό".
Ραγδαίες εξελίξεις στον μπασκετικό Ολυμπιακό! Ο Τζόι Ντόρσεϊ είπε στον συμπατριώτη του Έισι Λο ότι το παιχνίδι με τη Ζαλγκίρις Κάουνας ήταν το τελευταίο του με τη φανέλα της πειραϊκής ομάδας. Σοκαρισμένοι οι συμπαίκτες του δεν πίστευαν στα μάτια τους με την απρόσμενη συμπεριφορά του Αμερικανού σέντερ, ο οποίος μάζεψε όλα του τα πράγματα από το ντουλάπι του  στα αποδυτήρια αποχωρώντας γρήγορα από το ΣΕΦ.
Ο Αμερικανός σέντερ ήταν νευριασμένος στα αποδυτήρια μετά το τέλος του αγώνα. Οι συμπαίκτες του ήταν προβληματισμένοι, αλλά ο Ντόρσεϊ ήταν με διαφορά ο πιο νευρικός από όλους. Μπαίνοντας στα αποδυτήρια της ομάδας μπάσκετ του Ολυμπιακού, που καθιερωμένα μετά το τέλος των εντός έδρας αγώνων της Euroleague μιλούν στα ΜΜΕ πάντα δύο παίκτες της ομάδας, όλοι οι δημοσιογράφοι παρατήρησαν το γεγονός πως ενώ όλοι οι παίκτες του Ολυμπιακού ήταν στεναχωρημένοι φορώντας ακόμη τις ερυθρόλευκες φανέλες, ο Τζόι Ντόρσεϊ είχε ήδη αλλάξει, είχε φορέσει τα ρούχα του, μαζεύοντας παράλληλα όλα τα πράγματα του από το συρτάρι του τοποθετώντας τα μέσα στην βαλίτσα του.

Σε κάποια στιγμή ο 29άχρονος σέντερ έπιασε τον Έισι Λο και του είπε: "Φίλε, σου ορκίζομαι. Αυτό είναι το τελευταίο μου παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Εγώ φεύγω από την ομάδα!".

Το γεγονός έγινε αντιληπτό, ενώ παράλληλα οι συμπαίκτες του παρατηρούσαν σοκαρισμένοι τον Ντόρσεϊ να εγκαταλείπει τα ερυθρόλευκα αποδυτήρια, όντας στεναχωρημένος από συμπεριφορές προς το πρόσωπο του. Ο Τζόι δεν έδειχνε να τον ενοχλεί ιδιαίτερα το γεγονός πως ο Ολυμπιακός έχασε με 18 πόντους διαφορά μέσα στο ΣΕΦ. Ήταν πικραμένος και εκνευρισμένος κυρίως με δικά του θέματα. Ποια είναι αυτά; Είναι δυσαρεστημένος τόσο από τον χρόνο συμμετοχής του (θέλει να παίζει περισσότερο), όσο και από το γεγονός ότι δεν παίρνει την μπάλα στην επίθεση, κάτι το οποίο έχει ζητήσει. Εκτιμάει και νιώθει πως δεν τον σέβονται αγωνιστικά και (αδικαιολογήτως) ξέσπασε με αυτόν τον τρόπο.

Στη συνέχεια ο Τζόι Ντόρσεϊ έφυγε βιαστικά από το ΣΕΦ. Ήταν φανερά εκνευρισμένος και το έδειχνε στις κινήσεις του. Μάλιστα, από το πάρκινγκ αποχώρησε με ιλιγγιώδη ταχύτητα με το αυτοκίνητό του Πάντως, είναι δεδομένο το προσωπικό πρόβλημα του παίκτη από την καλοκαιρινή προετοιμασία, καθώς είχε γράψει σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης ότι του λείπει η οικογένειά του και η Αμερική.

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου