ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 25 Οκτωβρίου 2012

Δυνατό ξεκίνημα, συγκέντρωση και άμυνα

Δυνατό ξεκίνημα, συγκέντρωση και άμυνα

25/10/2012

Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του ενόψει Ζαλγκίρις, την οποία θα αντιμετωπίσει το βράδυ (22:00) της Πέμπτης (25/10) στο ΣΕΦ.

Δυνατό ξεκίνημα, συγκέντρωση και άμυνα τα ζητούμενα.Για την τρίτη αγωνιστική των ομίλων της Euroleague, ο Ολυμπιακός το βράδυ (22:00, ΕΤ-1) της Πέμπτης (25/10) θα αντιμετωπίσει στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας την Ζαλγκίρις Κάουνας. 

Οι ερυθρόλευκοι ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους για την αναμέτρηση, την οποία αντιμετωπίζουν με την δέουσα σοβαρότητα, προσοχή και σεβασμό. Οι Πειραιώτες χαρακτηρίζουν πολύ δυνατούς και επικύνδυνους τους Λιθουανούς, επισημαίνοντας πως διαθέτουν ένα ισχυρό σύνολο με καλούς και έμπειρους παίκτες.
Οι παίκτες του Ολυμπιακού μαζί με το προπονητικό-τιμ παρακολούθησαν σε βίντεο αγώνες της Ζαλγκίρις Κάουνας, ανέλυσαν τον τρόπο που αγωνίζονται οι πράσινοι, επισημαίνοντας τα δυνατά και τα αδύναμα σημεία των φιλοξενούμενων. Πρόκειται για μία ομάδα η οποία επιδιώκει να παίζει γρήγορο μπάσκετ, διαθέτοντας ένα πλήρες ρόστερ, με ικανότατους δημιουργούς και αξιόπιστους σουτέρ, αλλά και με έμπειρους Λιθουανούς διεθνείς παίκτες όπως τα αδέρφια Λαβρίνοβιτς, τον Καουκένας και τον Γιανκούνας.

Στο ερυθρόλευκο στρατόπεδο, όμως, κοιτάζουν κυρίως την δική τους ομάδας. Και αυτό που επεσήμαναν οι Πρωταθλητές είναι πως θα πρέπει να μπουν δυναμικά στο ξεκίνημα του παιχνιδιού και όχι χαλαροί όπως στην Πόλη, να αγωνιστούν συγκεντρωμένοι στο αγωνιστικό τους πλάνο και κυρίως να παίξουν πολύ καλή άμυνα.

Στην προπόνηση ο κόουτς Γιώργος Μπαρτζώκας έδωσε βαρύτητα κυρίως στην τακτική, ενώ ετοιμάζει και τα δικά του τρικ ενόψει Ζαλγκίρις. Σκοπός του να περιοριστεί το δημιουργικό παιχνίδι των Λιθουανών, οπότε οι περιφερειακοί του Ολυμπιακού θα πρέπει να δώσουν τα... ρέστα τους στα ανασταλτικά τους καθήκοντα, ενώ στην επίθεση οι ερυθρόλευκοι θα χτυπήσουν στα αδύναμα σημεία των πρασίνων στα μετόπισθεν. Οι δύο ομάδες πριν ένα μήνα περίπου έπαιξαν μεταξύ τους σε φιλικό παιχνίδι στο τουρνουά της Μόσχας.

ΒΑΛΑΝΤΗΣ ΛΥΚΟΣ για τον ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου